Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhh_21

jaki kolor sukienki?

Polecane posty

Gość Ehhhh_21

za kilka miesiecy wybieram sie na wesele. a poniewaz bede jednym z wazniejszych gosci( siostra rodzona pana mlodego) juz zastanawiam sie nad wyborem sukienki. co doradzacie? mam tu na mysli glownie kolor ale rowniez kroj

Jeszcze kilka moich propozycji:) www1.maybellinetrends.pl/uploaded/78943/370x-1-eabb989d3b37e9048a113520faa1cb20.jpg http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFkh2cWRVakZwM1JHSXRXREtsLWp6V3cAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg http://slub.onet.pl/_i/galerie/09_06/suk08/2.jpg http://images41.fotosik.pl/109/498669e79fd59589.jpg Musisz skopiować niektóre linki, bo nie potrafię ich wkleić tak, aby działały, wybacz:P Zależy także jaki styl preferujesz? Ja np. ubrałabym się w coś w stylu tych sukienek, których linki wkleiłam, nie jestem zwolenniczką wielkich balowych sukni, dużej ilości tiuli i błysku, raczej skromnie, elegancko i nowocześnie :) Mam nadzieję, że coś pomogłam. Pozdrawiam :)

Gość Ehhhh_21
zdecydowanie styl taki sam ktory Ty wybralas. dokladnie skromnie elegancko i nowoczesnie. sama bym tego lepiej nie ujela.nie lubie sukni balowych milionow cekinow na sukienkach i przesadnej ilosci falban. dobrze czuje sie w brazach, czerwieniach i niektorych odcieniach zielonego. mam brazowe wlosy i zielone oczy. chodzi mi o to, aby moja sukienka wyrozniala sie na tle innych i raczej prefoerowalabym sukienkie z ramiaczkami. jak myslisz co moglabym zalozyc by wygladac elegancko i jednoczesnie wyrozniac sie, bo na tym tez przyznam troche mi zalezy

Angel from hell :D:D Mam nadzieję, że to dobrze... :P Ehhhh_21- ja ubrałabym coś w stylu tych sukienek, które wkliłam, właściwie większość mi się podoba. A Tobie z opisu strzelam, że będzie pasować sukienka m.in. w odcieniach zieleni, jeśli chcesz się wyróżniać to wybierz coś w stylu tych sukienek, których linki powklejałam :) Jeśli Tobie także przypadły do gustu oczywiście:P A co do sukienki z ramiączkami, to akurat zawsze te modele, które nie mają ramiączek bardziej wpadają mi w oko, ale na pewno znajdziesz super sukienkę, która będzie na ramiączkach :) Myślę, że jeśli ubierzesz się w nowoczesnym, eleganckim stylu, bez przesady i 'przepychu' to na pewno będziesz się wyróżniać, bo wiadomo jak to na weselach.. dużo świecidełek, im bardziej świecący materiał tym lepiej itp.:P Więc niewątpliwie Twój strój będzie powiewem świeżości, że tak to ujmę. Pamiętaj, że czasem mniej znaczy więcej ;)

Dużo też dadzą fajne szpilki, czyli niekoniecznie czarne i z wielkim czubem:P A raczej jakieś niespotykane, tak samo jakaś wyszukana torebeczka doda Ci szyku, powodzenia w kompletowaniu stroju i trzymam kciuki, żebyś wyglądała super, tylko... nie przyćmij panny młodej! :D:P Pozdrawiam:)

Gość R.nadmorska
R.nadmorska- dziękuję, cieszę się, że Ci się spodobały :) z Twoich propozycji podoba mi się ta sukienka z żabotem, jest ciekawa, ale myślę, że jeśli to ma być sukienka na ślub, to może niech będzie w innym kolorze niż czerń ;)

Gość Ehhhh_21
dziewczyny jestescie swietne. ...A.n.g.e.l.. fakt sukienki bez ramiaczek sa sliczne, ale jak dla mnie nie zbyt praktyczne. jestem raczej skromnej budowy i nie mam zbyt duzych piersi wiec podczas tanca sukienka sciagala sie na dol. raz bylam na weselu w sukience bez ramiaczek i ciagne poprawianie opadajacej sukienki nie bylo fajne. teraz gdy spodoba mi sie jakis fason sukienki ale niestety jest bez ramiaczek sama doszywam cienkie ramiaczka. ...A.n.g.e.l.. zastanowie sie nad ta zielenia bede zwracac uwage na sukienki w tym kolorze. i mam nadzieje ze znajde cos naprawde ciekawego

Witajcie:) Hehehe widze,ze sa tutaj same aniolki hehe:P:P:P Sluchajcie,ja w grudniu ide na wesele i mam sukienke koloru ekri i nie wiem czy by odpowiadala....czy moze bardziej kolorowa tzn.np..fioletowa badz czerwona,zielona itp.:O Ichyba bede miala sandaly ale....przeciez to grudzien ale z drugiej strony w kosciele bede miala kozaczki ....jooj tez sobie para mloda wybrala pore roku na weselicho:P http://images41.fotosik.pl/109/498669e79fd59589.jpg ta mi sie strasznie podoba,ktora podala ...A.n.g.e.l..

...A.n.g.e.l.. ta z ostatniego Twojego linku .....zwiewna,szara sukienka od dawna mi sie podoba ale inny kolor bym wybrala ale kroj jest piekny:D

Gość marta9200
Ja wybieram się na półmetek. Jestem dosyć tęgą dziewczyną. Zwracam się do was z prośbą o radę. Jestem szatynką, mam zielone oczy,chciałabym sukienkę dwu kolorową. Dół ma być czarny, zatem jakiego koloru ma być góra?? Proszę o pomoc?????

Gość hhajjaj
Poradźcie także mi, proszę..:)Na wesele idę dopiero w kwietniu, ale już zastanawiam się, w co się ubiorę. To ślub mojej siostry, będę druhną. Mam 23 lata(wyglądam podobno na 15-16:/), ciemnobrązowe włosy, szarozielone oczy, bardzo jasną cerę, ciemną oprawę oczu, 1,60 wzrostu, noszę rozmiar 34. Wymiary- 80-56-84. Moim problemem jest mały biust i krótkie nogi. I wystające żebra. Jaki krój sukienki by mi pasował? Jakie kolory? Do tego mam bardzo widoczne sine żyły na rękach i dekolcie. W jakim kolorze nie będą się bardzo rzucały w oczy?Lubię kolor czerwony i ostry żółty, ale nie wiem, czy nie będę wyglądać jak z odpustu. W ogóle lubię ostre, żywe kolory i czarny, w czarnym to wiadomo, że nie wypada iść, a w czerwieni?

Gość trytobee
up

Gość trytobe
mi to sie bordowe sukienki podobaja

Gość mloda 23 mam pytanie
o wlasnie. ja tez niedlugo wybieram sie na wesele wiec chcialabym wiedziec jakie sukienki polecacie?

Gość mloda 23 mam pytanie
????????

Ponieważ to rodzona siostra to radzę ubrać się jak najskromniej. Nie chcesz chyba by twój strój komentowano częściej niz panny młodej? Ważny gość nie musi sie wyróżniać strojem

Gość trytobe
ktos i tak nie sprzedasz tej sukienki. jejku w ilu juz topikach ja widzialam, az mnie wkurzac zaczyna to. ale to mala dygresja pisze zeby podniesc temat

Gość fatalna ta ostatnia

Gość alas123
Mam bronzowe oczy a kolor moich wlosow to siemny blond i szukam sukienki 2 kolorowej