Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad...

płyn przed wytryskiem a zaplodnienie

Polecane posty

Gość sad...

Chciałabym wiedzieć czy jest możliwe zapłodnienie w takiej sytuacji: Otoz uprawialam z moim chlopakiem petting nio i mialam wtedy dni plodne... wytrysku nie mial jedynie jest mozliwosc tego plyn przed wytryskiem.... Mozliwe ze dotknal penisa i ten plyn znalazl mu sie na palcach a potem wsunal mi palec do pochwy... nie bylo to od razu jak dotknal pewnisa... jakies 5 minut minelo.... czy jesli mial na palcach ten plyn to czy on juz zasechl w tym czasie? prosze o normalne odpowiedzi bo ja naprawde sie martwie... slyszalam ze jedynie jest mozliwosc zaplodnienia jesli wytrysk byl na narzadach dzieczyny lub kiedy palec namoczony w spermie znajdzie sie w pochwie... jak jest naprawde?

Gość sad...
Chciałabym wiedzieć czy jest możliwe zapłodnienie w takiej sytuacji: Otoz uprawialam z moim chlopakiem petting nio i mialam wtedy dni plodne... wytrysku nie mial jedynie jest mozliwosc tego plyn przed wytryskiem.... Mozliwe ze dotknal penisa i ten plyn znalazl mu sie na palcach a potem wsunal mi palec do pochwy... nie bylo to od razu jak dotknal pewnisa... jakies 5 minut minelo.... czy jesli mial na palcach ten plyn to czy on juz zasechl w tym czasie? prosze o normalne odpowiedzi bo ja naprawde sie martwie... slyszalam ze jedynie jest mozliwosc zaplodnienia jesli wytrysk byl na narzadach dzieczyny lub kiedy palec namoczony w spermie znajdzie sie w pochwie... jak jest naprawde?

Gość sad...
Prosze o odpowiedz, to dla mnie wazne

Gość oooooNaaaaa
w ciąży na pewno nie będziesz ani nie jesteś po tym wydarzeniu. Mogłoby dojść do zapłodnienia faktycznie gdyby się spuścił na narządy a ten palec to naciągany trochę;)

Gość qweertt
Na pewno nie zaszłaś w ciąże ..możesz być w 100% tego pewna więc glowa do góry nic sie nie przejmuj szkoda nerwów ...:)

Gość sad...
ja troszke panikara jestem...;/ moze macie racje ze nie powinnam sie tym przejmowac...

Gość nfxm nhbx mfhx
zawsze dziki mnie to,ze malolaty doskonale wiedza kiedy maja dni plodne a podstaw o stosunku sexualnym zero:O:O umiesz policzyc dni plodne to dowiedz sie ,ze w tym plynie przed wytryskiem sa slodowe ilosci plemnikow ,ktore moga zaplodnic bo wiadomo wystarczy tylko jeden wiec spadaj sie uczyc a nie glupoty na kafe piszesz

Gość peerełkaaa
Możesz być spokojna:)

Gość qweertt
Nie przejmuj się tym na prawde...powiem Ci że ja czasami jak emocje poniosa to w dni plodne z facetem robie to bez zadnego zabepieczenia raz sie zdazylo ze przed samym wytryskiem sie wycofal le jestem pewna ze i tak troche zostalo we mnie i w ciazy nie jestem do dzis

Gość sad...
ludzie pisza na forum po to zeby rozwiiac swoje watpliwosci!!!

Gość peerełkaaaa
Może i są plemniki w tym płynie, ale utzrymują się na skórze żywe przez parę sekund. A jak mówisz minęło około 5 minut, więc plemniczki nie miały szans na przetrwanie:) serio nie przejmuj się :) :) ;)

Gość qweertt
co ty mowisz jak umie liczyc dni to wie swoje poza tym podczas seksu i pieszczot rozne rzeczy moga sie zdazyc wiec nie mow ze jest glupia malolata

Gość oooooNaaaaa
a to pokwituję tylko tym: "kto się przezywa sam się tak nazywa" czy jakoś tak to szło;) nic się maleńka nie martw :*

Gość sad...
Dziekuje wam kochani;* Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i @ przyjdzie w swoim terminie;) Przynajmniej uspokoiliscie mnie;)

Gość LOLA++
Nio musze przyznac ze wiele osob pisze ze przez przeniesienie palcem mozna... ale to chyba trzeba miec dni plodne i swieza sperme!!! A przynajmniej tak mi sie wydaje...

Gość asiulcia
Wydaje mi sie ze to nie jest mozliwe, przeciez w ciaze zachodzi sie jesli penis jest w pochwie i ten plyn jesli juz zawiera plemniki musi wydobyc sie z niego wtedy a nie ze zostanie przeniesiony i zaplodni, on wysycha po kilku sekundach na powietrzu!

Gość czy-mam-sie-bac
też mam ten problem. powiecie coś?

"qweertt Nie przejmuj się tym na prawde...powiem Ci że ja czasami jak emocje poniosa to w dni plodne z facetem robie to bez zadnego zabepieczenia raz sie zdazylo ze przed samym wytryskiem sie wycofal le jestem pewna ze i tak troche zostalo we mnie i w ciazy nie jestem do dzis" ja sie zastanawiam czy ty nie powinnas sie tym martwic wiesz?

Gość TaSamaCoZawsze
Też kiedyś ryłam się takimi sprawami, płynami przed wytryskiem że niby mogą zapłodnić. A to nie jest prawda, nawet ginekolog mi powiedziała, że szanse na zapłodnienie przez takie akcje są znikome.

Gość nie martw sie
ja mialam stosunek przerywany w najbardziej plodnym dniu i tez schizowalam jak nie wiem co, dzis bylam u gina sprawdzic czy nie jestem w ciazy no i nie jestem:D moja znajoma kilka lat jedzie na takim przerywanym i do tej pory jest, nie tylko ona zreszta glowa do gory:)

Gość nie martw sie
mialo byc do tej pory NIE jest w ciazy;)

Gość Adus
Witam, mam pytanie. Kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą (Durex extra safe) , wiem ,ze to bardzo mało prawdopodobne ,ale spóźnia mi się okres już 2 dzień, ogólnie do samego stosunku jestem spokojna bo mój chłopak zadbał o optymalne bezpieczeństwo, jest tylko jedno zmartwienie, otóż przed jednym ze stosunków jego członek nie był w pelni wzwodu, trzeba było go rozbudzić, w tym celu spróbowałam to zrobić moimi rękoma ,po czym nałożyłam na ręce żel do nawilżenia i użyłam go w moim miejscu intymnym. Pytanie brzmi : czy w czasie "budzenia" członka mógł być tam już ten płyn preejakulacyjny ? A jeśli tak ,to jaka jest szansa ,że mógłby on w tej postaci spowodować ciąże? Martwie się bo okres spóźnia mi się 2 dni a stosunek odbyliśmy dwa dni przed planowym jego pojawieniem się, czyli na test ciążowy jest za wcześnie... czy to przez stres albo klimat? Dziękuję z góry za odp. :*