Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takanieinna

kilka rzeczy o ktorych on/ona o mnie nie wie

Polecane posty

Gość takanieinna

niby nie mamy przed soba tajemnic a jednak..:p a jak to jest u was jesli o mnie chodzi to: 1 . jak go nie ma to potrafie chodzic caly dzien w dresie i z nieumytymi włosami (przy nim oczywiscie wygladam super lub znosnie ale nigdy nie jestem taka zapuszczona:p) 2. miewam fantazje w roli głownej z innym panem albo z innymi panami;)(oczywiscie jak on tylko sie popatrzy na jakas laske fajna to moglabym go rozszarpac) 3. mysli ze przed nim spalam tylko z jednym .. coz.. spalam z dwoma :p 4. jako gowniara mialam dosc ostre akcje z kolesiami na imprezach (oczywiscie jemu mowilam ze tylko ewentualnie dalam sie zaprosic na soczek i odprowadzic do autobusu :p) 5.zawsze zanizam swoja wagę o mniej wiecej 3 kg hihi 6. wyrywam metki z ubran jezeli zdarzy sie cos wiekszego niz rozmiar 38/M (czasmi tak strasznie zawyzaja ta rozmiarowke a metka z rozmiarem L jakos mi sie nie podoba :p) 7. mowie mu ze wychodze do pubu a tak naprawde siedze w domu i ogladam telenowele:] 8 nie wie ze uzywam samoopalacza na nogi :) 9. nie wie ze jak sie z nim nie widze to potrafie wypalic cala paczke fajek:) 10 nie wie ze klne jak szefc (oczywiscie nie w jego towarzystwie:)0 jestesmy razem 3 lata:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować