Ewa1_1989 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam! Kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia tylko ze ja nie dostałam orgazmu. Czy jest możliwosc ze zaszłam w ciąże? I czy jakbyśmy sie kochali na drugi dzien przypuścmy a ja bym dostała orgazmu to wtedy? Dodam kochaliśmy sie dzien po miesiączce...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa1_1989 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam! Kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia tylko ze ja nie dostałam orgazmu. Czy jest możliwosc ze zaszłam w ciąże? I czy jakbyśmy sie kochali na drugi dzien przypuścmy a ja bym dostała orgazmu to wtedy? Dodam kochaliśmy sie dzien po miesiączce...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooNaaaaa Napisano Październik 29, 2009 moja droga orgazm ma tyle co nic do zaplodnienia;) wiesz szansa jest ale bardzo niewielka choć to zależy od długośi i regularności cyklów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty nie musisz Napisano Październik 29, 2009 mieć orgazmu żeby zajść, kobiecy orgazm nic do tego nie ma, skąd ten pomysł ;/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka Piotrusia 0 Napisano Październik 29, 2009 owszem ma i to duży związek z zajściem w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiecy orgazm ma zwiazek Napisano Październik 29, 2009 z zaciązeniem? JAKI? :D przeciez w ogole nie jest potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gjtu Napisano Październik 30, 2009 Kobiecy orgazm ułatwia zajście w ciążę ( ale bez niego też bez problemu się zachodzi) ponieważ następują skurcze, które pomagają plemnikom przejść w głąb macicy....przez co pokonują drogę do jajeczka znacznie szybciej niż gdyby orgazmu nie było...natura idealnie to wymyśliła...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Październik 30, 2009 Jak już ktoś wyżej napisał - orgazm kobiety ułatwia plemnikom dostanie się gdzie trzeba, ale absolutnie nie jest konieczny, żeby doszło do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Październik 30, 2009 po gwałcie tez mozna zajść w ciążę, a kobieta orgazmu wtedy na pewno nei ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka Piotrusia 0 Napisano Październik 30, 2009 gjtu "Kobiecy orgazm ułatwia zajście w ciążę ( ale bez niego też bez problemu się zachodzi) ponieważ następują skurcze, które pomagają plemnikom przejść w głąb macicy....przez co pokonują drogę do jajeczka znacznie szybciej niż gdyby orgazmu nie było...natura idealnie to wymyśliła..." otóż to! czytać i jeszcze raz czytać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owszem ale Napisano Październik 30, 2009 autorka pisała tak jakby jej orgazm był niezbędny do ciąży a przecież to bzdura :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka Piotrusia 0 Napisano Październik 30, 2009 a czy to znowu taka bzdura to bym się mocno zastanowiła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość są kobiety Napisano Październik 30, 2009 ktore nie mają w ogole orgazmu i jakos w ciążę zachodzą :P orgazm tylko ułatwia, nie jest jakimś wyznacznikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka Piotrusia 0 Napisano Październik 30, 2009 i myślisz,że te które nie mają orgazmu tak szybko w ciążę zachodzą i nie mają z tym problemów? hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlenaaaa Napisano Październik 30, 2009 a in vitro.też masz orgazm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka Piotrusia 0 Napisano Październik 31, 2009 o czym mówisz?? in vitro to sztuczna metoda (komórka jest zapłodniona na zewnątrz i umieszczona w środku,po co orgazm?) a na tym topiku mowa o normalnym stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach