Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

kolega zonaty czy powinnam sie obrazic

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

mam kumpla on ma zone, znamy sie juz dosc długo z 2 lata jest miedzy nami mały flirt ale nic nigdy miedzy nami nie było no i podczas rozmowy walnał do mnie ze czeka az sie zgode, ja oczywiscie jak zawsze mu mówie ze sie niedoczeka i poiwedział ze jak suka nie da pies nie wezmie..... zakonczyłam rozmowe i sie wkurwaiłam, on oczywiscie uwaza ze to był zart i ze o co mi chodzi, ze sie za takie rzeczy obrazac nie powinnam

Gość a taka jedna 24
napisze jeszcze raz mma kolege namy sie 2 lata on jesr zonaty nic miedzy nami nigdy nie było tylko lekki flirt i on ostatnio podczas rozmowy powiedział do mnie ze czeka az sie zgodze, skusze, oczywiscie w zartach, wkurza mnei jak tak zaruje po czym stwierdził jak powiedziałam ze jak bede chciała tam a jak nie to nie dam, i ze sie zamknał, a stwerdził, ze masz racje suka nie da pies nie wezmie!! ja sie wkurwiłam i zakonczyłam rozmowe, on oczyiwscie ze zartował, ze o co mi chodzi ze powiennam znac sie na takich zartach i ze presadzam

Gość a taka jedna 24
czy miałam prawo sie wkurwic?

Gość a taka jedna 24
no na sex ale ja sie wkurwaiłam o test suka nie da pies nie wezmie:O nienawidzę tego hasła

ja bym o byla raczej powazna w stosunku do niego przez jakis czas i na pewno nie cignela podobnych rozmow. jak cie to zabolalo to pokaz mu to,nie ma sensu sie obrazac ani robic awantur bo tak postepuja dzieci.zwyczajnie go zlej i rozmawiaj tak na pisalam powaznie i oficjalnie...

Gość a taka jedna 24
nie robiłam awantur, bo wiem jak to diałą na facetów, zupełnie odwrotny skutek poprostu skonczyłam rozmowe, on napsiałam poem smsa zebym sie nigniewała, ze o takie rzeczy sie gniewa ja napisałam po czasie ze poprostu akonczyłam idiotoczna rozmowe, a ten teskt działa na mnie jak płachta na byka i tyle awantur za bardzo nie mam o co robic

no i dobrze moim zdaniem. ja tez jestem uczulona na podobne teksty. trzeba sie szanowac i stawiac granice. to przejal sie jak potem napisal sms. a nie wydaje ci sie, ze z tego moze sie z czasem narodzic romans?

Gość fajny kolega
wszystkich masz takich prostaków?

Gość a taka jedna 24
za daleko od siebie mieszkamy wiec nie sadze

Gość a taka jedna 24
nie;) my czesto sobie zartujemy i zarty sa na pograniczu kiedys jak sie poznalismy to walnał, niby zacytował malenczuka, ze najlepsza dziwka i tak bedzie gorsza od zony no nie wiem dziwne ma metody, jakby chciał mnie bzykanac to npowinnien darowac sobie takie teksty

a nie martwisz się kretynko--------> wez w ogole zastanow sie co ty piszesz. juz na bank kazda zona mysli ze chodzi o jej meza. zenujace jest po prostu to , ze jak ktos widzi topic dotyczacy cudzego meza , to juz koduje sobie, ze trzeba autorke zgnoic i zwyzywac , bo na pewno ma niecne zamiary i jest winna...

Gość a taka jedna 24
pewnie tak, tym bardziej ze jestem w jego typie..zreszta niewazne przez takie teksty mam wrazenie ze czeka az mu wskocze do wyra, i zniecheca mnie to do całej znajomosci

Gość a taka jedna 24
znamy sie 2 lata, jak napisałam jego zona jest jego 1 kobieta;) i znaja sie hohoho

Gość a taka jedna 24
ja 24 on 30

Gość jdiusyfhnuyd
On ma 31 lat a nie 30, tak Ci powiedział?? Ps. Bo wiem, o kim piszesz :classic_cool:

Gość a taka jedna 24
nie strasz:P

Gość jdiusyfhnuyd
Od straszenia to są duchy :classic_cool:

Gość a taka jedna 24
to miło ze ktos podnosi juz 2 raz mój temat:P widac ktos ma podobne problemy:P

Gość uitvyntkyde
madzia czy laurka? :classic_cool: