Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma znaczyć

co to ma znaczyć ??? !!!

Polecane posty

Gość co to ma znaczyć

kiedys sie spotykalam z facetem ale nasze drogi sie rozeszly.. jakis czas temu sie spotkalismy- przytulalismy calowalismy... i on po tym wszystkim zamilkl wczoraj do niego napisalam sms z pytaniem co slychac- na co on ze "wszystko ok piekna, a co u biebie" to ja mu odp ze dobrze i skad ten entuzjazm do mojej osoby na co on mi odpoarwal ze 'zawsze szukam problemu' i znow zamilkl o co mu chodzi????????????

Gość napisze jeszcze raz
kiedys sie spotykalam z facetem ale nasze drogi sie rozeszly.. jakis czas temu sie spotkalismy- przytulalismy calowalismy... i on po tym wszystkim zamilkl wczoraj do niego napisalam sms z pytaniem co slychac- na co on ze "wszystko ok piekna, a co u biebie" to ja mu odp ze dobrze i skad ten entuzjazm do mojej osoby na co on mi odpoarwal ze 'zawsze szukam problemu' i znow zamilkl o co mu chodzi?????????????

Gość heloł
Piotrus Pan jak widac z niego jest....

widac chlopak jest na luzie i ma cie w dupie, stad taki odzew skoro jest dla niego problemem odpowiedz na to proste pytanie z drugiej strony ty szukasz dziury w calym calowaliscie sie, fajnie bylo i tyle on szuka luznego zwiazku, ty drazysz przeszlosc i szukasz odpowiedzi