Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca bobasa

Kobietki czekajace na wynik testu...Łączmy sie!!

Polecane posty

Gość pragnaca bobasa
ja niestet moge zrobic test dopiero za 11 dni :( szkoda ze to tak długo :(

Gość wivve23
ja testuję w sobotę, bo to dzień spodziewanej miesiączki...czy macie jakieś objawy że jednak się udało

Gość pragnaca bobasa
nie wiem czy to mozna zaliczyc do objawów zagniezdzenia sie zarodka czy do zblizajacej miesiaczki ale mnie od jakiegos czasu bola strasznie sutki i mnie pieka zrobiły sie az bordowe nie raz kłuje mnie w dole brzucha ale ja mam jescze 11 dni zeby to sprawdzic dosłownie obłed

Gość pragnaca bobasa
trzymamy kciuki i daj znac jak ci poszło :)

Gość ffjkfkjfkjf
Widzicie, jakie my jesteśmy różne... Gdy ja zobaczyłam na moim teście dwie kreseczki, to był najgorszy dzień w moim życiu.... Miałam wtedy 16 lat... :((

Gość pragnaca bobasa
ja sie juz staram 3 cykle i tez sie boje ale z dnia na dzien trace nadzieje :(:(:(

ja tez sie wkrecam ze ze mna jest cos nie tak... od ponad pol roku stosujemy stosunek przerywany i myslalam ze moze "wpadniemy", a tu nic.teraz jak sie staramy, to boje sie ze tez nic z tego nie wyjdzie :(:(

Gość pragnaca bobasa
kochanie głowa do góry bede trzymała kciuki za ciebie :):) i wiesz co teraz tak mysle to wydaje mi sie ze sobie wszystko wkrecam :( ze jak bym o tym tak nie myslała to nic by mi nie dolegało :(:(ale moze jakas szansa jest :( eh a w jakich dniach cyklu sie starałas ??

no wlasnie ja tez za bardzo o tym mysle. a starania zaczelam od 10 dnia cyklu, potem 13 dc i potem 20 dzien cyklu.. nawet nie wiem kiedy mam dni plodne, bo mam nieregularne miesiaczki, ale max miala 40 dniowy cykl, a teraz juz 47 dni.. nie wiem o co chodzi? a jak u ciebie??

Gość pragnaca bobasa
u mnie szanse znikome :( kochałam sie 8 dnia cyklu przy cyklach 27 28 dniowych i miałam @ 4 dni a jak sie kochała tego 8 dnia to bolał mnie duł brzucha i 9 dnia dostałam śluz i tez mnie bolał brzuch noi tego 10 11 12 tez miałam sluz teraz juz go nie mam a jestm w 17 dniu cyklu...

kurcze jak to jest ze dziewczyny za pierwszym razem wpadaja, a jak sie chce to nic nie wychodzi.. oby jutro pokazaly sie 2 kreseczki :):)

Gość pragnaca bobasa
no własnie niektóre nie chca a maja a my chcemy i nie mozemy zajsc no ja trzymam kciuki :)

Gość ło matko i córko
jak można tak pieprzyć bez sensu :O

Gość pragnaca bobasa
nikt ci nie kaze tego czytac

Gość pragnaca bobasa
to napisz jak ci wyszedł wynik.. mam nadzieje ze beda 2 krechy :):)

Gość pragnaca bobasa
moje pierwsze :) no tak je pragne ze to masakra ja juz trzymam za ciebie kciuki :) na pewno bedzie pozytyw a test juz kupiłaś ??

Gość pragnaca bobasa
a jaka ma nazwe znaczy z jakiej firmy i ile kosztował ?? nie wiem czy opłaca mi sie kupowac test jak jeszcze mam 11 dni do spodziewanej miesiaczki.. bo jak go kupie to nie bede mogła wytrzymac a wiem ze to za wczesnie :(

amil jakis, za 9,50 :) nie kupowalam drozszego, bo po co. nie kupuj jeszcze, nie wytrzymasz i wynik bedzie nieprawdziwy.

Gość pragnaca bobasa
no własnie nie kupie poczekam do tego 9 list. kurcze ale sie boje to szok nie chce kolejny raz sie zawiesc :(:( ale cos czuje ze bedziesz miała fasolke :):) musisz mi jutro napisać :)

Gość pragnaca bobasa
a ile masz lat jesli mozna wiedziec ??

w grudniu koncze 21, a ty? :) ale juz bardzo bym chcialam dziecko, no ale zobaczymy jutro. jak nie dostane okresu to pewnie gin da mi cos na wywolanie.

Gość pragnaca bobasa
hehehe no nie mow masz 21 lat !!!! hehe ja w lipcy skonczyłam 21 :):):):):):):):):):):):):):):):):) no nie spotkałam rocznik 88 który planuje bobasa :):) ale fajnie od razu mi lepiej :) zapewne ktos nas skrytykuje ale mam to gdzieś :):) a z kad jestes ?

balam sie ze masz 20pare i zaraz mnie zjedziesz :):) obecnie wynajmuje mieszkanko w legionowie. milo spotkac kogos w swoim wieku.