Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaMM

Moja córka zaszła w ciąże , i nie wie kto jest ojcem .

Polecane posty

Gość PaulinaMM

Utworzyłam już taki temat, ale coś zaszwankowało, więc tworzę jeszcze jeden. Moja córka ma 20 lat, niedawno oznajmiła mi, że jest w ciąży. Szczerze wyznała, że nie wie kto jest ojcem jej dziecka i że nie pamięta okoliczności poczęcia. Byłam, i jestem wstrząśnięta. Nie spodziewałam się takiego głupstwa z jej strony. Ponieważ rozmawiałam z córką o seksie, antykoncepcji, byłyśmy razem u ginekologa. Córka jest moim jedynym dzieckiem i darzyłyśmy się zaufaniem. Dlatego też , gdy w zeszłym roku poszła na studia do innego miasta, pozwolilam jej się tam przenieść . Ostatecznie zamieszkała w akademiku. no i tak to się skończyło... :/ Nie wiem, co powinnam teraz zrobić. Chcialabym pomoc córce, aby skończyła studia, z drugiej strony jestem zła i ełna żalu do niej.... To moje jedyne dziecko , i targaja mną sprzeczne emocje. Co zrobić w takiej sytuacji ? wszczególności, że córka jest zrezygnowana , liczy na moją pomoc

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjj

Gość i nie będzie alimentów
hi

Gość szaloncia2
to gratulacje....bez obrazy ale corka honoru nie ma....sex bez milosci...masakra;D

Gość exoteric pig
weź sobie jej dziecko zajmij się nim a jej pozwól dokonczyc study

Gość ejbisi
Ale jak to mozliwe ze nie pamieta? Może jej dali tabletke gwałtu? Nie pamieta przynajmniej kiedy to sie moglo zdarzyc? Jakas impreza?

Gość a nie moze tego zalatwic
w bardziej hmm... farmakologiczny sposob? :O bo dziewczyna wlasnie zjebala sobie zycie. Nie wie kim jest ojciec, dopiero co zaczela studia, masakra :O przeciez nie bedzie siedziala z dzieckiem w akademiku.. kto sie nim zajmie? Ty mieszkasz w innym miescie. Wiec jesli urodzi, to bedzie musiala wrocic do Ciebie. Studia przerwane, zero perspektyw, utrzymywanie dziecka :O brak alimentow, brak wszystkiego.

Mysle ze z czasem sie pani oswoi.Corka pani potrzebuje,sama jest zagubiona ale niepowinna jej pani za to winic.To jest fakt wiec powinnyscie sie skupic na tej malej kruszynce aby ladnie rosla w brzuszku.A co do ojca to znajdzie sie i taki mezczyzna ktory zechce zostac jej ojcem,chyba ze pani corka woli byc samotna mama.Pozdrawiam

Gość masz puszczalska corke
niech ma teraz dziecko bez ojca za kare. zaden porzadny facet nie zechce kobiety, ktora ma dziecko z przygody

Gość frentii
Skoro corka poczula sie taka dorosla, aby uprawiac nieodpowiedzialny seks, to uwazam, ze nie powinnas jej teraz pomagac, bo utwierdzisz ja w przekonaniu, ze w sumie nic sie nie stalo i nie musi wziac odpowiedzialnosci za swoje zycie. Nie daj sie wrobic w opieke nad dzieckiem, kiedy corka bedzie w tym samym czasu latala po imprezach. Jesli teraz nie dozna wstrzasu i nie wezmie odpowiedzialnosci za siebie i za dziecko, to nigdy to sie juz nie stanie. Matka nie jest od tego, aby bezkrytycznie i slepo pomagac dziecku kiedy to robi glupoty.

Gość Laska17
a moze nie chce ci powiedziec kto jest ojcem poniewaz miala romans ze starszym chlopakiem

Gość zdarzyło się i trudno
najłatwiej jest potępiać :o same święte na tym forum... Córka najlepiej zrobi jeśli przeniesie sie na studia do waszego miasta aby móc sie uczyć i zajmować dzieckiem. Stało się i trudno - teraz musi sie dostosować do sytuacji. Na pewno nie możesz wziąć całej odpowiedzialności za jej dziecko na siebie jak ktoś radził. Ona musi sie nim zajmować bo to ona popełniła głupstwo.

Gość frentii
same święte na tym forum... Jesli definicja swietosci jest porzadne zabezpieczanie sie, szczegolnie podczas sexu z przypadkowymi facetami, to tak, jestem zajebiscie swieta:D Niech dziewczyna wypije mleko jakie rozlala, a matka powinna jej na to pozwolic, nie wychylajac sie z pomoca. Kiedy jak nie teraz dziewczyna ma wziac odpowiedzialnosc za swoje zycie? :O

Gość zdarzyło się i trudno
i na pewno nie możesz teraz ułatwić jej życia biorąc dziecko do siebie a ona nadal będzie prowadzić dotychczasowy, luźny styl życia! Musi ponieść konsekwencje. I trudno że zawali studia - sama tak pokierowała swoim życiem. Masz ją kochać ale mądrze i nie wyręczać. Niech sie dowie kto jest ojcem dziecka :o

Gość do frentii
nie o antykoncepcje chodzi :o a o to że już ją od puszczalskich wyzwały .... może i się puszcza ale ktoś kto jej nie zna i nie wie jak zaszła nie ma prawa jej osądzać...

Gość pozdro6OO
lipa sam mam córke ktora ma juz rok i 5 miesiecy, i mowi do mnie dizennie setki razy tatoooooo (straszna z nij gadula, plecie na okraglo buzia siejej nie zamyka). nie wyobrazam sobie co powie twoja corka swojemu dziecku jak zapyta kto jest jej ojcem... powie nie wiem hmmm a co w burdelu pracowalas mamusiu...tragedia.

a może ona nie chce ci powiedziec kto jest ojcem i dlatego tak ci powiedziala ... zastanow sie nad tym

Gość a jeszcze bardziej taktownie
moze pozywac przed sądem do skutku,az badania (genetyczne)potwierdza ojcostwo ktoregos z panów

Gość pozdro6OO
bez kitu moze boaila sie w sponsoring i ojcem dziecka jest jakis 50 latek

Gość no booooo
no bo na tym forum same dziwice , prawiki itp i wszyscy sex po slubie 🖐️

Gość hihihihihiihh
oj nie bedzie od kogo wyciagac alimentow :( mam pomysl- niech kolejno pozywa kazdego z akademika o ojcostwo, zanim zbankrutuje na adwokata i badania to moze znajdzie tatuska :P

hihihihihiihh, nie zbankrutuje bo strona dochodząca ustalenia ojcostwa jest ustawowo zwolniona z kosztów sądowych więc za badania wyłoży Skarb Państwa :P

Gość jak mozna byc takim patologiem
i nie wiedziec z kim ma sie dziecko? ja pierdole

Gość oj ludzie ludzie
Juz Wam lepiej jak opluliscie dziewczyne.Zrobila blad, ale czy wiecie w jakich okolicznosciach sie to stalo.Moze po prostu na dyskotece podali jej tabletke i kilku gwalcilo.Potem mogla nie pamietac.To tylko np.Stalo sie.I teraz nalezy znalezc rozwiazanie a nie ublizac.Mama ma prawo czuc sie rozzalona.Ale czy jak nie pomoze to poprawi sytuacje.Bez wyksztalcenia co czeka dziewczyne i dziecko?A moze wspolnie uporac sie z szkola i bycie mama.Nie rozumiem dlaczego tacy jestescie okropni jak komus sie noga powinie.