Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlessandraoO

Związek na odległość, da radę?

Polecane posty

Gość AlessandraoO

Co sądzicie na temat związków na odległość? Ja w tamtym roku poznałam mężczyznę, którego traktowałam jako 'wakacyjną przygodę' - bo doszło między nami do chemicznych zbliżeń przez moje 2tygodniowe wczasy w Krakowie. Nie utrzymywaliśmy kontaktu. W tym roku, pojechałam tam w maju (i napisałam do niego z prośba o spotkanie) - i od pierwszego spotkania jesteśmy parą, kochamy się i planujemy wspólną przyszłość choć to tak krótki okres, w którym tworzymy jedność. Uważacie, że to przeznaczenie? Czy głupota? Odległość jaka nas łączy to jakieś 350km. Widzimy się co dwa tygodnie - w zależności od wolnego w pracy i zajęć na uczelni jest to albo tylko weekend, albo tydzień, albo kilka dni. Ufamy sobie i wszystko dobrze się układa. Jednak wszyscy dookoła próbują mi wmówić, że to nie ma sensu, że nie wiem, co on tam robi.. Wierzycie w związki na odległość? Ze względu na szkołę do Krakowa przenoszę się dopiero za dwa lata, wtedy też zamieszkamy razem.

Gość najwspanialsiejsza
alessandra, 3 mam kciuki! mojego partnera poznalam 5 lat temu w anglii, po 3 miesiacach wyjechal do swojego kraju gdy skonczyla mu sie wiza. codzienne rozmowy przez telefon przez 2 lata plus ja odwiedzalam go co raz na 5-8 miesiecy. Od trzech lat mieszkamy razem w jego kraju. On wie ze poswiecilam dla niego wiele, i stara mi sie to wynagradzac jak tylko moze. Widac jak oboje chca to moga. Powodzenia, mam nadzieje ze wam sie uda:)

Gość eshkina
moj maz jest pilotem wojskowym. dzieli nas 400km i dzielic bedzie jeszcze przez jakies 2,5 roku.... ale dajemy rade. boje sie tylko tego co sie stanie gdy zamieszkamy razem... czy sie wtedy nie pozabijamy :D

Gość idz za glosem serca...
nas dzieli 1800km,widujemy sie praktycznie co tydzien,jak sie chce to mozna,ale generealnie meczace to jest