Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cztery szczęścia

To będą trojaczki

Polecane posty

Gość Oby do przodu
Życzę zdrówka,szczęścia i dużo pieniążków :) Nie martw się będziesz miała darmowe przedszkole dla maluchów :) Gratuluję!

Gość nie wiem gdzie mieszkasz ale
ktoś tu mądrze podpowiedział wam makro. jeżeli macie niedaleko do jakiegoś większego miasta i są tam sieci rossmann, to polecam gorąco rzucić okiem na ich produkty! tanie i bardzo dobre!

Gość jon and kate plus eight
:D polish edition!

Gość nina 1985
znajoma urodzila trojaczki i dostala sporo bonusow od szefa firmy w ktorej pracowala razem z mezem! Gratuluje i pozdrawiam!

Gość A gdzie się podziała mama
trojaczków? Wszystko dobrze mała? Powiedz nam coś. Czy wszystko okej, czy dobrze się czujesz, czy czegoś się już dowiedziałaś w NFZ-cie, albo w urzędzie miasta? Dobrze byłoby gdybyś zapisała się on-line do Pampersa, Aventa, Johnson's (albo jakiejkolwiek innej wybranej firmy), żeby wysyłali ci próbki ich produktów. Jak powiesz, że spodziewasz się trojaczków to na pewno powysyłają ci jakieś "gift boxy" albo "starter packi" z prezentami w postaci ich produktów na powitanie maluchów. Podobne akcje robią producenci akcesoriów dziecięcych, lub sklepy a z art. dziecięcymi (tylko musiałabyś się dowiedzieć co, gdzie i jak załatwić).

Gość hop hop odezwij sie

Gość hop hop hoop

Gość gość
Witam. Widze ze dawno nikt tu nie zagladal ale moze znajda sie jakies mamy gromadek? Ja co prawda spidziewam sie dwojki ale bog mi swiadkiem, czuje ze to bedzie trojka... pierwsze usg w 5 tyg. Pokazalo dwa jajeczka. Moj gin mowil ze to bardzo wczesna ciaza. Bardzo dobrze znam i czuje swoje cialo i wydaje mi sie ze oprocz tej dwojeczki po prawej bedzie jeszcze jedno po lewej