Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyn.

Zdrada a następnie wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość Justyn.

Od dwóch lat jestem w związku z moim obecnym narzeczonym. Nie jest on łatwy, bo na odległość i widujemy się naprawdę rzadko.. I w wakacje miałam dziwny moment.. Zdradziłam z przypadkowym facetem. Na dobrą sprawę nawet nie spodobał mi się jego charakter, patrzyłam na niego typowo jak na obiekt. Przystojny-ok, skorzystam. Spodobało mi się, czasem łapię się na wspominaniu. Pojawiły się wyrzuty sumienia. Myślałam-miną z czasem.. A wcale nie mijają. W koszmarach śni mi się, że znów zdradzam po czym budzę się i z ulgą stwierdzam, że to był tylko sen.. Wiem, że takie koszmary są dziwne. Nie wiem jak sobie pomóc, co mam zrobić.. Nie chcę zdradzić kolejny raz, to jest tak jak by czasem zamiast mnie pojawiała się inna osoba, która już nie jest czuła, która zapomina o tej najważniejszej osobie w życiu.. Powiedzenie prawdy mojemu narzeczonemu odpada, zbyt wiele by go to kosztowało, mnie by nie ulżyło a jego by dobiło tylko jeszcze bardziej.. A mam pewność że on jest 'czysty' w tej sprawie.. Po prostu... Muszę z kimś o tym porozmawiać.. I przestrzec. Zdrada nie jest opłacalna, jeżeli nie zniszczy bezpośrednio związku bo np zdradzona osoba się dowie to będzie niszczyć związek od strony psychiki osoby, która zdradziła..

Gość ffffffffffssfsfs
olej to i korzystaj z zycia

Gość oj ludzie ludzie
Nie fajna masz sytuacje .Tylko czy naprawisz cos jesli powiesz?Pewnie nie.Czy warto zyc w zwiazku majac taki incydent ,och nie wiem.Nikt chyba nie odpowie Ci.Co bys nie zrobila bedzie nie do konca fajne.Moze choc na przyszlosc nauczy Cie, ze nie warto korzystac z takich okazji.Zycze Ci bys najlepiej jak umiesz postapila.