Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonia24444444

praktycznie mnie zgwałcił.

Polecane posty

Gość antonia24444444

chwilowo mieszkam z 'kolega' w jednym pokoju bo zaprosil mnie do siebie, mieszka w anglii. to bylo moje marzenie zeby tutaj skonczyc szkole i pracowac. znalazlam prace, zapisalam sie do szkoly i teraz szukam dopiero mieszkania. z nim mieszkam od dwoch miesiecy. to tylko kolega on wie ze nigdy nic wiecej bym nie chciala wie, zesie z kims spotykam. place mu za mieszkanie, rachunki wszystko. wczoraj wypilam troche ze znajomymi i przyszlam do domu. odrazu poszlam spac. obudzilam sie w srodku nocy kompletnie naga a on... lezal na mnie i probowal go wsadzic, dotykajac mnie itd. nawet nie chce o tym myslec. probowalam go zepchnac ale on walczyl po jakies minucie dopiero ustapil. teraz sie z nim nie widuje bo on pracuje na nocki a ja na dniowki. nie wiem co mam zrobic placze caly dzien nienawidze go i czuje okropne obrzydzenie, mam ochote sie zabic. z nikim o tym nie rozmawialam bo wiem, ze to zawsze jest kobiety wina. "a po co z nim w pokoju spalas" itd. ale ja sobie sama z tym nie poradze :(