Gość kryzysowa babka Napisano Październik 29, 2009 Jak sobie z tym poradzić . Tylko telewizor gry i siedzenie w domu nigdzie nie chce mu się wychodzić. Seks też sporadycznie .Jak sobie poradzić z takim kryzysem ? Dodam też że chyba stracił do mnie szacunek.. Wydziera się po mnie i nie zaciekawie się odzywa wyśmiewa .. czy da się to uratować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 5 godzin temu Na temat, a sam temat po czasie bez znaczenia... przypadkowy, pierwszy lepszy z listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 129 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 52 minuty temu, marawstala napisał: Na temat, a sam temat po czasie bez znaczenia... przypadkowy, pierwszy lepszy z listy. Nie bierz tego do siebie, ale facet mnie zaczął usypiać po 3 minutach Edytowano 4 godziny temu przez afekafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, afekafe napisał: Nie bierz tego do siebie, ale facet mnie zaczął usypiać po 3 minutach Nie biorę raz, że to nie ja na tym nagraniu a dwa już się przyzwyczaiłam do takich reakcji na filmiki które wklejam niezależnie od osób które proponuję... najwidoczniej rezonuje z osobami których nie da się słuchać. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 3 godziny temu Żartuje... luz : ) jak kogoś YT nie interesuje i tego typu treści to nic na siłę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Żartuje... luz : ) jak kogoś YT nie interesuje i tego typu treści to nic na siłę. Zaczęłam oglądać z szacunku i sympatii do ciebie. Dzięki, że to rozumiesz. Faktycznie od dawna nie oglądam takich filmików na "tubie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Zaczęłam oglądać z szacunku i sympatii do ciebie. Dzięki, że to rozumiesz. Faktycznie od dawna nie oglądam takich filmików na "tubie". Lepiej chyba zwyczajnie nie wchodzić jak ktoś nie trawi YT zamiast wejść z wewnętrznego musu i później pisać, że wysłuchało się 3 min bo osoba go męczy... no i co ja mam niby z tym uczynić. .) no nic, przyjmuje do wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 129 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, marawstala napisał: Lepiej chyba zwyczajnie nie wchodzić jak ktoś nie trawi YT zamiast wejść z wewnętrznego musu i później pisać, że wysłuchało się 3 min bo osoba go męczy... no i co ja mam niby z tym uczynić. .) no nic, przyjmuje do wiadomości. Byłam zwyczajnie ciekawa, co też inni mają do powiedzenia odnośnie rutyny. Pada u mnie, robię przeróbki krawieckie i tak sobie zerkam tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Byłam zwyczajnie ciekawa, co też inni mają do powiedzenia odnośnie rutyny. Pada u mnie, robię przeróbki krawieckie i tak sobie zerkam tutaj. Na początku jak zwykle zapodaje jakieś scenki a później przechodzi do meritum... .) Tu też pada jakoś wczoraj wieczorem zaczęło i dzisiaj cały dzień będzie deszczowy. Oki zbieram się bo trzeba... dobrego dnia. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1644 Napisano 3 godziny temu Rutyna niekoniecznie jest zla, gorzej jesli sie pojawi znudzenie, choc wtedy jeszcze mozna cos z tym zrobic. Najgorzej gdy jest niechec do partnera, to juz chyba trudno cos na to poradzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 3 godziny temu Na poc.zątku jak zw.ykle zap.odaje jakieś scenki a pó.źniej prz.echodzi do meri.tum... .) Tu też pada jakoś wczoraj wie.czorem zaczęło i dzisiaj cały dzień będzie deszc.zowy. Oki zbi.eram się bo trzeba... dobreg.o dnia. : ) (Nie mam czasu żeby sprawdzić w którym słowie tkwi błąd, że nie chce przepuścić...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 129 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, marawstala napisał: Na początku jak zwykle zapodaje jakieś scenki a później przechodzi do meritum... .) Tu też pada jakoś wczoraj wieczorem zaczęło i dzisiaj cały dzień będzie deszczowy. Oki zbieram się bo trzeba... dobrego dnia. : ) Wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach