Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuu

Kafeteria mi padła!!!

Polecane posty

o luuudzieee--nie wklepałam regulek, juz pisalam ze przekopiowalam specjalnie dla ciebie z encyklopedii. wlasnymi swlowami tak dla laika bym nie umiala wyjasnic. a to z jakich powodow studiuje psych. oraz to czy jestem taka jak wiekszosc studentow, ma sie nijak do tego ze przynajmniej potrafie czytac ze zrozumieniem i myslec!

dlaczego laski? bo z nimi mozesz sie wdac w dyskusje a faceta malo interesuje to co masz w glowie. i powiadasz ze sie ciebie czepiaja???? no kurde.. ciekawe czemu?? :D :D :D HAHAHAHAH

a wyjasnic moze bym i umiala, ale zamiast sie produkowac i przekladac to co juz dla mnie jest jak chleb powszedni na niespecjalistyczny język uznalam za bezsensowne skoro juz to ktos pieknie wczesniej zrobil i napisal to w encyklopedii

moze dlatego ze jak padnie hasło "zdjecia" myslisz ze kazdy bije do ciebie, a tak naprawde malo kto zwraca w ogole uwage na stopki. ty za to musisz na nie zwrocic uwage, tak jak bys chciala sie nim koniecznie pochwalic

"OK masz racje, ale biorąc pod uwage ze na poczatku tej strony wkleiłam ci definicje mechanizmow poznawczych przekopiowana z encyklopedii, to niestety za dobrze o twojej bystrosci i jasnosci umyslu nie swiadczy." dziewczyno!Ja nie mialam pojecia o co ci chodzi wogole i czemu do mnie pijesz!! I nagle jakies dziwne definicje mi slesz to nie skojarzylam o co ci camone!!!!!!DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie twierdze ze tak jest, ale tak to wlasnie wyglada. nikt nie zwrocil nawet uwagi na twoja stopke a ty juz niczym pepek swiata sie pragniesz pochwalic. tak to odbiera przypuszczam wiekszosc kafeterian

walnelas mi definicja jakas psychologiczna i sie ekstra panoszysz.Myslisz,ze obchodzi mnie co masz mi do powiedzenia?Ja nie skojarzylam o co ci wogole chodzi.Napisalas mi te definicje,a tymczasem to mozna ladnie opisac swoimi slowami.Ale jak ktos bezssensownie wykuwa na pamiec to pozniej nie potrafi swjego jezyka uzyc.NARA

tak tak lepiej idz juz spac bo sie zmeczenie widze daje we znaki po raz ety powtarzam ze tego nie wklepalam tylklo przekopiowalam nie wiem moze nie rozumiesz? zaznaczasz tekst kursorem, klikasz prawym klawiszem, tam z wielkim trudem znajdujemy taki wyraz jak kopiuj. moze troche za szybko? bo sie biedactwo pogubisz? ok juz literuje K O P I U J... KOPIUJ potem tam gdzie chcesz zeby ten wyraz sie znajdowal znow klikasz prawy klawisz myszki i tam wyszukujesz WKLEJ Czy już wszystko jasne? lepiej zrob notatki przyda sie na przyszlosc

Pozwole się wtrącić do tej jakże fascynującej konwersacji. Gold zostaw fotkę w stopce. Ładnie całokształtowo wygladasz :)

Gość ale fajnie fajnie
kto mi powie, jak się robi taki zrzut ekranu jak ktoś pokazał kafe i narysował na nim to kółeczko i strzałkę??? tak ładnie proszę...

naciskasz ctrl + Print Screen otwierasz painta i tam robisz wklej ( ctrl + v) plik zapisz jako i na dole zmieniasz z mapa bitowa na np JPEG i zapisujesz.