Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latkalubiacesexwpupe

pomocy!!!!

Polecane posty

Mam 25 lat i taki problem, moj chlopak jakis rok temu zaproponowal mi sex analny. Poczatkowo bardzo nie chcialam ale sie zgodzilam. Nie podobalo mi sie i bolalo. Potem robilam to bo on chcial. Z czasem mi sie spodobalo i wolalam taki rodzaj sexu (moj pan mnie bral od tylu a ja sobie masowalam lechtaczke). Ale ostatnio zauwazylam, ze mam problemy z utrzymaniem stolca... :( Kiedy chce mi sie kupe (nawet nie jakos mocno) to musze uwazac zeby nie kichnac ani nie zakaslac bo jest awaria... pomocy nie wiem co robic!!! Czy bedzie jeszcze normalnie i czy bede mogla jeszcze sie kochac w pupe? Uwielbiam taki sex ale boje sie o swoje zdrowie. Pomozcie. PS. Zauwazylam tez, ze faldki odbytu porobily sie jakies dziwnie wielkie i kiedy rozszerze nogi to praktycznie sie rozchylaja jak wargi sromowe (motylek).

Gość brom jest skuteczny
kurwa trza jeszcze raz napisac bo jakas awaria

Mam 25 lat i taki problem, moj chlopak jakis rok temu zaproponowal mi sex analny. Poczatkowo bardzo nie chcialam ale sie zgodzilam. Nie podobalo mi sie i bolalo. Potem robilam to bo on chcial. Z czasem mi sie spodobalo i wolalam taki rodzaj sexu (moj pan mnie bral od tylu a ja sobie masowalam lechtaczke). Ale ostatnio zauwazylam, ze mam problemy z utrzymaniem stolca... :( Kiedy chce mi sie kupe (nawet nie jakos mocno) to musze uwazac zeby nie kichnac ani nie zakaslac bo jest awaria... pomocy nie wiem co robic!!! Czy bedzie jeszcze normalnie i czy bede mogla jeszcze sie kochac w pupe? Uwielbiam taki sex ale boje sie o swoje zdrowie. Pomozcie. PS. Zauwazylam tez, ze faldki odbytu porobily sie jakies dziwnie wielkie i kiedy rozszerze nogi to praktycznie sie rozchylaja jak wargi sromowe (motylek).

Gość rolex_
krotko mowiac masz row zajechany jak dupa cwela. Tylko patrzec jak ci watroba rowem wypadnie...

Gość shadow_
Nie wierze, ze w rok czasu tak ci dupsko zajechal. Ile razy mu dawals na dzien? 3-4? Co on ma za fiuta? Jak 2l butelka po coli...?

w odbycie sa 2 zwieracze,jeden na poczatku a drugi dalej i do tego jest bardziej zacisniety niz ten pierwszy,od tak czestego sexu analnego ten drugi zwieracz nie jest juz tak bardzo zacisniety,sprobuj narazie odstawic sex analny byc moze wszystko wruci do normy,a czy wiesz ze miedzy odbytem a pochwa jest cienka scianka ktora jest bardzo latwo przrwac a jak ja ci twoj facet przerwie to domyslasz sie chyba co wtedy bedzie:O:O:O

Gość shadow_
co bedzie jak sie przerwie ta scianka? Bedzie srala cipka?

Dzieki, samanta - wreszcie ktos normalny. Bo juz sie balam, ze tu sami debile... Narazie odstawilam sex analny ale boje sie co dalej. Moze do lekarza powinnam pojsc? Tylko co mu powiem, ze lubie sex w pupe? Wstydze sie tego...

tak,tak bedzie i dotego dostana sie tam wszystkie bakterie a wtedy to juz sie nawet tam nie pobzyka,bo jak normalnie sie kochasz to z pochwy do odbytu nie przrwiesz nic ,ale z odbytu do pochwy tak a ta scianka dlugo sie goji:O

Gość idz do lekarza
juz pol biedy ze nie trzymasz stolca...gorzej z tym "motylkiem" jestes pewna ze nie zrobily Ci sie hemoroidy?

Gość shadow_
tak, tak debile... Tylko to nie ja mam row zajechany. Tylko debil da sie tak posuwac w dupsko, ze juz kloca nie trzyma... Dobrze ci tak bos glupia i prosta kobieta. PS. Mam nadzieje, ze cie twoj chlop zostawi bo niedlugo bedzie ci musial pieluchy kupowac. I z obsrancem lazic...

wiesz tu jest wiekszosc malolatow takich pajacow...idz spokojnie i nie wstydz sie to jest normalna rzecz,poto jest lekarz by ci pomogl,a udajac sie do niego najlepiej zrobisz,normalnie powiedz ze od jakiegos czasu kochacie sie analnie lecz zaczelo dziac sie cos nie tak,lekarz wie ze wiele par uprawia taki sex a nawet sa kobiety ktore tylko tak dochodza,mowie ci idz,bedzie dobrze:)

Motylek, pojawil sie juz wczesniej. Tzn jakies 3 miesiace temu i myslalam, ze to hemoroidy. Teraz troche sie przeziebilam i wyszlo to nie trzymanie stocla. Wczesniej na motylka nie zwracalam uwagi ale teraz sie wystraszylam nie na zarty. Tylko co teraz robic co powiedziec lekarzowi...? To chyba nie jest normalne i czesto sie ludziom nie przydaza? Na ile powinnam odstawic sex w pupe? na miesiac czy wiecej??

tak wlasnie zrobie, pojde do lekarza. Nie ma co, tu nie ma zartow. Napisze pozniej co i jak. Dzieki

Gość shadow_
idz, idz... tylko uwazaj bo sie za toba jelito ciagnie...hahahahahhaahha kretynka

:) spoko, poprawil mi humor. Dzieki jeszcze raz. PS. Mam nadzieje, ze jeszcze bede mogla sie kochac w pupe bo to uwielbiam. Nie wiem co by bylo gdyby mi tego zabronili :(((

Gość shadow_
Dobra, juz sobie daruje bo ona chyba tak na powaznie. Idz do lekarza, my tu nie spcjalisci od odbytow. Musisz sie udac do odbytologa... :) hahhahah sorki ale nie moglem sie powstrzymac. Idz do lekarza bo sobie problemow narobisz na cale zycie. Podsune ci tylko - "stomia" a w najlepszym wypadku pieluchy wiec nie lekcewaz. Sio do lekarza a nie na takim forum...

Gość shadow_
W zyciu nie chcialbym byc takim odbytologiem :D Z jednej strony jak przyjdzie jaks fajna mloda laska to spoko, ale realnie patrzac to wiekszosc spoleczenstwa jest w wieku ok 40 lat lub wiecej. Ogladac takie stare dupska... ech.. A jak ci przyjdzie taka po 60 z farfoclami w rowie. Wlochy takie, ze mozna warkoczyku plesc, tu i owdzie bobry i dredy...f uj .

Gość shadow_
:) moze i byla by wniebowzieta ale co jak bym z tego mial? traume do konce zycia chyba tylko... Bo na zadoscuczynienie finansowe to chyba nie ma co liczyc. Rencina, albo emerytura ze ZBOWidu. To co po sobie jezyk i zdrowie psychiczne marnowac. Dziekuje nie skorzystam! Teraz chalupniczo jestm ginekologiem amatorem od swieta i to mi styka. Szersza przygoda z dmaskimi cipkami jakos mnie nie pociaga. PS. Samanta czym sie zajmujesz, ze nie spisz o tej porze?

no w sumie masz racje jeszcze koszmary bys mial po nocach:P ja w nocy mam tylko czas dla siebie dlatego nigdy nie spie o tej porze

Gość shadow_
hehe ja tez nie spie bo w robocie jestem. Pracuje w walcowni stali. Lubie sobie tak po nocy stal powalcowac. Wczesniej robilem w hucie szkla w otwocku i dmuchalem bombki choinkowe ale rzucilem ta robote bo gardze praca sezonowa...