Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka chili

minetka go obrzydza...

Polecane posty

Gość kochaj go ale madrze
nie zapominaj, ze jestes TAK SAMO wazna. Byc moze ta sytuacja jest odbiciem innych zdarzen w Twoim zyciu, gdzie czulas sie wykorzystana i dawalas wiecej niz dostawalas, bo cos mi sie wydaje ze to czesc wiekszej calosci. tak czy inaczej dobrze, ze zobaczylas tez druga strone medalu i nie zapieralas sie ze z milosci zrobisz dla niego wszystko, jak to nieraz matki polki potrafia. czasem lepiej cos zabrac niz za duzo dac.

Gość gość...
Sorry słodka chili ale hierarchia moich wartości, w odniesieniu do siebie i do innych zasdniczo się rózni od twojej, dlatego się ze mną nie zgadzasz. Wyżej napisałam, że akceptujesz wyłącznie posty "niebieska cytryna", bo ona jako jedyna pisze w sposób odmienny, który ci bardzo pasuje, nie musi być to racjonalna wypowiedź, wazne, żeby była po twojej myśli. sa dla ciebie interesujące. Co do pesymizmu, to powiem ci, że nie trzeba się nadwyrężać, aby wyczuć intencje twojego faceta, ja nigdy nie zgodziłabym sie na taki układ jak ty, ale to juz twoja sprawa.

Gość gosciu ona jest chyba
jeszcze bardzo mloda i jest niepoprawna idealistka. zycie prostuje samo takie poglady, niestety zwykle robi to brutalnie, ale tak wlasnie zdobywa sie madrosc...

Gość gość...
Do gosciu ona jest chyba Dlatego lepiej powiedzieć prawdę. Taka konfrontacja jest bardziej owocna. Teraz dopiero przeczytałam, że go kochasz i uważam, że tym bardziej powinnaś walczyć o swoje. Zdaje sobie sprawę , że nie jest ci łatwo, ale być może, wszystko dobrze ułoży.

Gość sodka chili
wypowiedzi niebieskiej mi odpowiadaly bo mam wrazenie ze doskonale mnie rozumie.. Najwiekszy prblem w tym, ze nie jestem juz mlodziutka idealistką.. dotychczas to ja mialam postawe biorcy- tzn wiedzialam czego chce i dostawalam to predzej czy pozniej. bywalo ze bylam nie do konca fair, moze dlatego tak sie boje byc potraktowana tak jak ja to robilam.. gosciu twoje wypowiedzi daly mi duzo wiecej do myslenia niz planowalas.. przeniosly sie w wiekszy obszar niz sex oralny.. moja hierarchia wartosci jest wciaz taka sama, nie jestem jakas szarą dajaca sie wykorzystac mysza, po prostu- niechybnie znalazlam sie po drugiej stronie... i bardzo mnie to przeraza..

Gość pewnie ze trzeba powiedziec
prawde i miec odwage przyjac tego konsekwencje. mam nadzieje, ze ta milosc zostanie wreszcie odwzajemniona. w koncu faceci bardziej cenia twarde babki niz miagwy i dla tych pierwszych sa w stanie zrobic duzo wiecej...

Gość znalazlas sie po drugiej
stronie bo tego wlasnie sie obawialas. Tak samo jak mialas moc przeniesc sie na druga strone, tak samo mozesz powrocic do pierwszej strony, zalezy gdzie Ci lepiej...

Gość słodka chili
do pewnie ze trzeba powiedzieć.. Chyba przypomniałeś/aś mi dlaczego ten pan zaczął ze mną być.. Chyba czas na powrót do tamtej mnie, bo ta obawa, że może się nam nie ułożyć zrobila ze mnie mamałygę.. Nadeszla pora na długą rozmowę.. Będzie ciężko bo chyba pierwszy raz kogoś tak mocno kocham... Milość to kompromis, a ja już chyba dość duzo pokazalam.. więc dam mu szanse sie wykazać drodzy państwo.. ;) jeszcze raz dzieki.. fajna sprawa to forum..

Gość trzymam kciuki
przede wszystkim za to, zebys pozostala soba bez wzgledu na to, jak sie potoczy. No i za milosc oczywiscie!

Gość nhmjhkl
ojej no moze sie zdarzyc ze nie lubi i juz, tylko kobiety maja prawo nie lubic orala? faceci tez poza tym teoria ze seks oralny nie sprawia przyjemnosci bo zapach i smak nie pasuje z powodu feromonow jest rozsadna, tylko ze wtedy sama natura daje znak by sie z takim nie spotykac!! szkoda ze jak psy nie mozna sobie obwachac dupska przy poznaniu, wszystko byloby wtedy latwiejsze 🖐️ :P

Gość gość...
Ale zrozum, że popełniłaś błąd. W tej sytuacji pokazałaś facetowi, że stać cię na nie lada poświęcenie. Doprowadziłas do sytuacji, w której on jest zaborczym dominantem. Szala takiej noerównowagi sie przechyla zwykle na jedną stronę. i tutaj tkwi problem. Sorry, jesli cię uraziłam. to nie było moim celem. Mogłam sie domyślić, że twoje zachowanie kierowane jest prawdziwym uczuciem. W takiej sytuacji moje stanowisko w tej sprawie byłoby bardziej ukierunkowane na twoja osobę. I nie bierz wszystkiego na serio, bo to radykalnie zmienia postać rzeczy.

Gość haalabakala
A może w.urwia go to że dużo chłopa już tam zaglądało i dlatego się brzydzi. Nie będziesz się z wszystkimi walić to i brochę będziesz miała wylizaną. A tak na marginesie to poka fotę brochy, zobaczymy czy tak piękna.

Gość shadow_
A ja tam chlopa popieram! Jak to moj dziadek mawial: "Glupia i prosta kobieta to dar niebios" to co sie bedzie wysilal jak juz sobie taka znalazl. Teraz napisze PANOWIE rade jak taka ja w/w znalezc. Jak sie wybiera babe to trzeba patrzec na skrajnosci. Nie moze byc nijaka. Musi miec albo wielkie stopy (cecha bardzo wskazana) albo male. nigdy srednie. Dlonie albo male, albo duze. Bron boze srednie. To samo jesli chodzi o wzrost. Niska albo wysoka, nigdy srednia. Dlaczego? Jak ma duze stopy to nie grzeznie w piachu jak nagina z siatami z tesco. Male stopy to tez niezle bo przy zmywaniu moze stanac blizej zlewu to tak nie rozlewa. A srednie, dupa ani do off roadu ani do prac domowych. Duze dlonie sie przydaja do dzwigania siat ze wspomnianego wyzej tesco bo wiecej moze uniesc. Male to sa spoko bo jak kibel zacznie wybijac to moze przepchac i nie trzeba hydraulika wzywac. Wysoka moze pomalowac sufit bez drabiny a niska jak nagina ze smieciami do fajansu w wichura sie nie przewraca bo ma nizej polozony srodek ciezkowsci. To podstawa sukcesu...

Gość słodka chili
Gościu.. Nie uraziłaś mnie tym co napisalaś. Tylko wiesz początkowe teksty, że mnie traktuje jak prywatną dziwkę, albo że mnie nie kocha, były delikatnie mowiąc mało obiektywne.. Ciężko jest opisać relacje miedzy nami w kilku slowach, żeby dać jakikolwiek obraz musialam napisac co jest w nim dobre, a jesli nasuwały Ci się jedynie takie argumenty jako pierwsze, potem ze go bronie, to nie dziw sie ze nie zgodzilam sie z tym. Jedno co juz wiem, to to że coś jest nie tak. I mam zamiar dowiedziec sie co. Ale przed tym dochodzeniem chcialam po prostu poznac opinię innych.. No i ją poznalam.. Nawet jesli nie jest mi do konca na ręke to ze stracilam dystans, pewnie jest to faktem. Jesli ma to pomóc w moim związku to w zadnym wypadku nie mam Ci tego za złe:)

Gość słodka chili
shadow_ w ogole sie nie dziwie że taki dziadek z taką (prostą, glupią) babcią mają takiego wnuka. Nic tylko przekazywać te geny dalej.

Gość oby udalo ci sie
przywrocic uklad do rownowagi. A jezeli zaczniesz wymiekac, z nieobiektywnej milosci lub z powodu jego obojetnosci, powroc do tego forum i przeczytaj uwaznie wszystkie wpisy (oczywiscie z pominieciem wpisow koniobijcow)i zobacz co wiekszosc probowala ci powiedziec. Oni wszyscy nie maja zadnego interesu w tym, zeby cie oklamywac. Harmonia jest piekna, dysharmonia denerwuje. Dlatego chcieli otworzyc ci oczy na to, ze miedzy wami jest spory brak rownowagi. Chyba sie udalo.

Gość gość...
To fakt, że potraktowałam cię z góry, ale myślałam, że takie zachowanie to dla ciebie normalka, stąd moje krytyczne posty. Już zasypiam, ale chciałam ci życzyc nakoniec pomyślnych układów z facetem, którego kochasz. Bądź rozważna, a wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki, żeby ci się udało!

Gość wowmmmmmmmmmmmm
niektórzy tak mają... Mój kolega kiedyś powiedział, że robienie minety jest obleśne. Ja no to "ale jak laska ma robić loda to już ok?", a on "no ale wy to lubiecie" :/ ja na twoim miejscu nie robiłabym mu dobrze ustami--- może się przemoże ;)

Gość shadow_
Przemyslalem to co powiedzialas i jeszcze raz zastanowiłem się nad kobietą. Powszechnie uznawana za glupią istote ktorej zycie krazy tylko wokol hormonow. Jej genetycznie uposledzona struktura daje o osobie znac przy jakichkolwiek pracach czy to domowych czy tez innych. Rzadko kiedy jej cos wychodzi a jedno co dobrze opanowala to dziamganie pyskiem jak ratlerek, toczenie piany, mieszanie lokciem bigosu i doprowadzanie do szalu czlowieka plci odmiennej. Takie zachowania stworzenia – kobiety rownie inteligentnego jak ,,pantofelek” występują cyklicznie co miesiąc w okresie menstruacji co rownież wytwarza blokadę komunikacji interpersonalnej. Do czego jest to podobne pomyslalem --Pasozyt to mysl trafiona w 100%. Ps. To nie moj wymsyl, ze kobieta jest istota nizszego szczebla ewolucji. Natura tak chciala...

Chetnie zrobie minetke kobiecie z warszawy w wieku 17-40lat;] Bez zobowiazan, bez sponsoringu, nie chce tez nic wzamian;] Piszcie na maila:D

Gość gejowski wojownik
Zrob mi minetke, umyje odbyt.

Gość pokaż
pokaż zdjęcie to zobaczymy czy taka dobra

skoro go to obrzydza nic tu nie wymyslisz, jeśli on sam sie nie przełamie, pomysl nad innymi pieszczotami moze same palce, poza tym ideałów nie ma. tak na marginesie ja lubie minetki najlepiej z 2 paluszkami

Gość elelelele
mam identycznie, a nie dochodze pochwowo-co mam zrobic ? zaczyna mnie to frustrowac ;/

Facet nie robi kobiecie minety = egoista, nie kocha jej. Kobieta nie robi facetowi loda = zalezy mu bardziej na lodzie niz kobiecie, facet egoista i nie kocha jej. :D Koles był uczciwy, na starcie jej powiedział, że minety nie robi(dając jej wybór, co jest dla niej ważniejsze), a tu padają teksty, że koles kombinuje. :D🖐️