Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie prawiczek jak co

Czuję się aseksualny dla dziewczyn

Polecane posty

Po prostu mam wrażenie, że odpycham niektóre dziewczyny. Wśród kumpli mam poważanie i szacunek. Ale dlaczego odwrotnie jest w stosunku dziewczyn? Ktoś mi powiedział, że przy dziewczynach jestem bardzo spięty, wydaje się być poważny (A jestem wesoła dusza) i dość zamknięty. Może to jest powodem tego? :(

Po prostu mam wrażenie, że odpycham niektóre dziewczyny. Wśród kumpli mam poważanie i szacunek. Ale dlaczego odwrotnie jest w stosunku dziewczyn? Ktoś mi powiedział, że przy dziewczynach jestem bardzo spięty, wydaje się być poważny (A jestem wesoła dusza) i dość zamknięty. Może to jest powodem tego? :(

Po prostu ani jestem facetem do drwin względem urody ale też i zachwytu. Po prostu typowa średnia półka. Ani brzydki ani przystojny

Gość alter ego odpowiada
I to jest chyba najgorsza rzecz być w tej średniej półce. Bo dziewczyny uważają, że jesteś bo jesteś. Jako znajomy, kumpel ale nic więcej.

Gość zupapomidorowa.
To jesteś aseksualny, czy po prostu nieciekawy?

Wiecie, myślałem, że zgrywanie chojraka dla dziewczyn będzie interesujące. Nic bardzo mylnego. To co prezentuje przed znajomymi, facet pełen humoru, odwagi, ciętej riposty nagle przy dziewczynach robi się malutki :o Robi się po prostu nudny, brak tematów do rozmów, nieśmiałość, stres.

Gość chyba nie do konca tak jest
jak mowisz....ja tam lubie facetow ktorzy maja ciete riposty...i potrafia dosadnie cos wydrwić....ale nie znioslabym tej cechy u swojego chlopaka w stosunku do siebie np. Pokazuje facetowi jaka sukienke kupilam a on na to no fajna to na halloween? jesli odezwie sie tak do mnie kumpel to potraktuje to jako dobry zart i odpowiem czyms rownie glupim ale jesli moj chlopak to nie odpowiem nic tylko pojde popłakac w kacie....

Ale ja właśnie taki nie jestem. W stosunku kobiet jestem taki nijaki, nudny, który nie ma tematów. Tak jak bym traktował kobietę jako obcą istotę, której należy się bać. Stąd mam wrażenie, że One się mną nie interesują. Lub taki mam wygląd, że nie jestem w kręgu zainteresowań. Może to wzrost, może cecha charakteru a może wyglądam na ponuraka choć taki nie jestem

hmmm nie wiem...ale ci powiem ze ja jako dzaiewczyna to z niektorymi chlopakami tez gadac nie potrafie...ot przyklad z pracy wszyscy jestesmy w podobnym wieku i z wiekszoscia pare slow zamienie, z niektorymi to nawet wiecej niz pare...ale jest kilku z ktorymi nie mam ochoty gadac...jeden jest gejem (to widac z kilometra) do tego jest glupi jak but i wlazi szefostwu w dupe bez wazeliny...drugi wyzej sra niz dupe ma co dla mnie jest dziwne bo przeciez wszyscy jedziemy na jednym wozku... bede ciocia dobra rada i dam ci rade...jesli nie masz tematu kiedy gadasz z kobietą, albo nie chcesz wyjsc na nudziarza pozwol jej mowic...zadawaj pytania dotyczace jej...jak dobrze ja nakierujesz to jak zacznie trajkotac to ty nawet slowa nie wtracisz a jeszcze cie pochwali za to ze jestes swietny w sluchaniu.

Założyłem konta na internetowych randkach, dałem trochę zdjęć i też nic :/ Jedna kumpela powiedziała mi, że jestem przystojny i mam coś w sobie a szczególnie przyciągający wzrok. Szukam i szukam i nic. Singlem jestem od dłuższego czasu i zaczyna mnie to przerażać

Z reguły jak już od święta spotkam się z dziewczyną to pozwalam Jej się wygadać i zadaje pytania. Ale mam wrażenie, że to dla Nich frapujące jest. A dlaczego? Co z tego, że się nagadają jak nic nie usłyszą ode mnie?

hmmm...pokaz zdjecie;d ocenimy

Co to, to nie :P

Gość zupapomidorowa.
To co to za straszliwe tematy rozmów, o których nie da sie pogadać z dziewczynami?

Ogólnie traktowanie Was z dystansu, strach przed powiedzeniem czegoś co u znajomych było by normalne ale przy dziewczynie wydawać by się mogło, że głupie.

No trochę tych wiadomości było

To ja już nie wiem, o co ci chodzi: - jesteś dla dziewczyn aseksualny - tj. w żaden sposób ich nie pociągasz - jesteś średniej urody, dziewczyny na ciebie nie lecą - jesteś nudny dla dziewczyn, bo jesteś przy nich spięty - jesteś nudny dla dziewczyn, bo nie masz z nimi o czym gadać - jesteś nudny dla dziewczyn, bo masz o czym gadać, ale dla nich to nudne ...? No to w końcu jaki to problem?

Nie no, nie zero zwrotów. Powiedziałbym pół na pół ;)

No właśnie w tym sęk, że sam nie wiem! Nie wiem gdzie leży problem :o Często się ludzie mnie dziwią, że "taki chłopak ja a nie ma dziewczyny" denerwuje już mnie to.

To może po kolei - w aseksualność nie uwierzę, bo osoby aseksualne nie mają z tym problemów :) Jeden z głowy. Jesteś średniej urody? W 90% przypadków to też raczej nie problem... Chyba, że jesteś pasztetem :P Jesteś? Wątpię, bo skoro masz przyjaciół, to któryś by cię uświadomił wcześniej czy później. Zresztą osoby pytające "czemu nie masz dziewczyny" zwykle nie kopią leżącego, tylko pytają osób, które dziewczynę powinny już mieć. Więc problem urodowy odpada, tak? :) Trzy: jesteś nudny dla dziewczyn, bo jesteś przy nich spięty - prawda czy mit?

Ale patrzę na kolegów i ich wojaże z dziewczynami. To pozwala zadać pytanie to czemu nie ja? Nie uważam siebie za brzydkiego, mogę uważać siebie za niższego od rówieśników. Bo chyba jestem najniższy w całej pace :P Jestem nudny to raczej pewne