Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie prawiczek jak co

Czuję się aseksualny dla dziewczyn

Polecane posty

Gość chyba nie do konca tak jest
ile masz wzrostu?

Ale nudny pryz kobietach, jak pisałem przy kumplach jestem wesoły, pewny siebie. Mój wzrost? Mam podać jak mam w dowodzie czy ile mam na prawdę?:P Bo w dowodzie mam 176 cm a tak na prawdę 170cm. Choć ostatnio się mierzyłem na siłowni to wyszło 169 cm hahaha :P A skąd te słowo? W wakacje goliłem swoją głowę na zero, bo uważałem, że moje futro na głowie zaczyna się przerzedzać :D Znajomi ogłosili jak mnie zobaczyli łysego "Identyczny jak Peja!" patrząc później na foty tego rapera faktycznie podobieństwo było. I w dodatku też nie wysoki i masywny :P A ostatnio rozmawiałem z kumpelą na GG. Ona się we mnie podkochiwała jak się dowiedziałem. To akurat Ona miała cierpliwość abym się przed Nią otworzył. No właśnie. Dużo czasu musi minąć abym przed dziewczyna musiał się otworzyć. By poznała moje prawdziwe ja. Ona poznała ;) Ale rozmawialiśmy właśnie o polskich raperach i Ona powiedziała "Dla mnie Peja jest aseksualny" no i skojarzyłem od razu z wakacjami moje te podobieństwo

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hm, a czy ona zna znaczenie tego słowa? Bo wiesz, może po prostu chciała delikatnie dać znać, że łysy gorzej wyglądasz niż zwykle? Dostałam takiego ataku śmiechu, że nie mogę pisać. I niech nikt mi tu nie zwala niczego na wzrost! Mój facet też ma 1,70 :P

Nie no ja Peje nie wyobrażam akurat w czuprynie tak jak Piotra Gąsowskiego :P Na wzrost nie zwracam uwagi tylko nick tutaj użytkownika przypomniał mi o takim fakcie :P

Gość chyba nie do konca tak jest
pociesze Cie chcesz? moj chlopak ma 177 wzrostu...tak mowi;d a g* prawda...ja mowie ze mam 175 i tez g* prawda...ja mam 172 on jak ma 175 to duzo prawie jestesmy rowni wzrostem...zeby bylo smieszniej kiedys sie zakochalam w chlopaku ktory byl niby mojego wzrostu (niby bo mowil ze ma tyle wzrostu co ja mam naprawde byl wyzszy a nie sadze zebym sie skurczyla raczej on sie zle zmierzyl;p) no i on nie chcial sie ze mna umowic...bardzo bardzo dlugo czekalam az ze mna gdzies wyjdzie...i w koncu sam zaproponowal ale mi juz przeszlo;p (no bo ile mozna wzdychac do kogos kto jest poza zasiegiem?) no i wedlug mnie bylo troche sztywno bo oboje bylismy spieci (mi sie to bardzo rzadko zdarza zazwyczaj jestem bardzo wygadana i ogolnie ciezko jest mnie zawstydzic) ale bylo milo...tylko ze wlasnie ja za dlugo czekalam on za dlugo nie chcial sie dac wyrwac i potem jak juz chcial to bylo za pozno dlatego teraz sie przyjaznimy... wiec jesli jakas dziewczyna czesciej cie zagaduje niz inne itp. itd. to dzialaj bo sie zniecheci:) Ile masz lat?

Powyżej dwudziestki