Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

Wiecie, co dziś zauważyłam w TV?

Polecane posty

Gość leniwiec jesteś taka nudna
zawsze jak trafiam na twoje wpisy to mam ochotę kopnąć cię w twój wielki tłusty tyłek 💤 😴 🖐️

Fuck, nie widać, jednak chciałam rzec, iż dziś w jakimś programie wypowiadał się Lech Kaczyński, a jego włosy były krórsze o 2 centymetry.Myślę, że wygląda to niekorzystnie, ponieważ wygląda jak przylizany chłopiec :P.

07:14 [zgłoś do usunięcia] leniwiec jesteś taka nudna zawsze jak trafiam na twoje wpisy to mam ochotę kopnąć cię w twój wielki tłusty tyłek Zazdrość "piękności" szkodzi :D wiesz o tym "ślicznotko" :D

iwannabeastar - to chyba niemożliwe żeby głowa państwa tak wcześnie z rana wstała i tv występowała :p tobie chyba coś się pokićkało :D

To chyba była powtórka z wczoraj :classic_cool: . Ale myślę, że nie takie rzeczy prezydent rano robi :P

Jak to co ? Boże Narodzenie nadchodzi a wraz nim wiele możliwości takich jak np. bombki , włos anielski , cała gama łańcuchów itp . itd :D

iwannabeastar Ty masz jakiś chyba stary telewizor :p stąd u Ciebie stare programy nadają :D A cóż on może robić z rana poza chrapaniem i przewracaniem się na drugi bok :D

No to już masz pierwszy zabytek do muzeum :p możesz śmiało otwierać działalność gospodarczą :D Pomarańczko dyńka trochę przekrzywiła się Tobie :D