Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malego Danielka

Mam dzisiaj jakis kryzys...

Polecane posty

Gość mama malego Danielka

Czuje sie potwornie zmeczona i wszystko mnie wkurza. Normalnie marzy mi sie choc jedna przespana noc...ale wiem, ze to niemozliwe majac niespelna 3 miesiecznego synka, ale dzis czuje sie wyjatkowo wypompowana, zla, nieszczesliwa, osamotniona, odizolowana od ludzi i w ogole blee...I jeszcze pogoda do d**y... Musialam to z siebie wyrzucic...

poproś o pomoc partnera, przyjaciółkę lub mamę... Jeśli z kimś mieszkasz niech odciązy Cię w jakimś obowiązku, a Ty w tym czasie zrób coś dla siebie, chociażby kąpiel. Niestety prawie każda z nas przez to przechodzi/ła.

Gość mamamajki
No niestety dol kazdego dopadnie. Tez ostatnio mialam takie dni - poprosilam mame o pomoc w opiece nad mala i wybralam sie na zakupy. Nic tak nie poprawia humoru jak nowy ciuch! A nastepnego dnia wyszlo sloneczko i spojrzalam na wszystko z innej perspektywy. Nie chce cie dolowac, ale moja mala ma 9 miesiecy a ja nadal chodze niewyspana. Mimo wszystko wyskoczylabym ze znajomymi na jakas imprezke...

oj mamo małego Danielka skąd ja to znam!!! też najchętniej uciekłabym dziś daleko dalek stąd...... nocka kompletnie do bani, jestem już zmęczona!odkąd zaszłam w ciażę żadnej nocki w calości nie przespalam. mały cuduje i w nocy i w dzień. teraz on śpi, ja chciałam sie przespać ale nie mogę. w zamian piekę ciasteczka :D cudo zapach świeżo pieczonych ciastek w calym domu, mniammmmmm!

Gość fajnei że macie kogo poprosić
o pomoc

Gość mamamajki
Ja w dzien staram sie robic wszystko, zeby mimo wszystko nie zasnac. Bo po przebudzeniu jestem jeszcze bardziej zla i zmeczona niz przed drzemka...

Hej..Rozumiem Cie swietnie :( niestety..mieszkam za granica i siedze codziennie 12 godzin sama z synkiem :( nie mam nikogo tutaj procz meza no i synka..nawet nie mam do kogo sie odezwac :( Zadnej kolezanki,wszystkie pracuja..

Gość tylko na pomaranczowo ale szcz
Boze dziewczyny jak bym siebie slyszala. Tez mieszkam za granica i caly czas jestem sama Mimo ze mam meza. i tez mnie czasami wszystko wkurwia. Raz pozalilam sie mamie to mi powiedziala ze sama sobie meza wybieralam. Czasami to wszystko mnie denerwuje nawet dziecko. A potem placze nad nim ze tak powiedzialam. Rozumiem Cie autorko