Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhgjbmd

I CO TERAZ BEDZIE...????

Polecane posty

Gość vhgjbmd

jestem w szoku. chyba jestem w ciazy. nigdy nie mialam dzieci z wlasnego wyboru, a mam 35 lat. no i mam chlopaka. jestesmy razem prawie rok. kocha mnie, mysli o mnie bardzo serio, swiata poza mna nie widzi, dobrze nam razem. on jest mimo swojego wieku taki powazny, odpowiedzialny..... ALE jest mlodszy ode mnie 12 lat...... nie stosowalam tabletek.machnelam sie w obliczeniach........ :-0 :-0 :-0 :-0 jestem zalamana........

Gość vhgjbmd
dzieki za pocieszenie, ale trudno mi to ogarnac pozytywnie. mam tyle mieszanych uczuc...... on mnie kocha a ja sobie wkrecam ze zmarnuje mu zycie, no bo ja jak bylam w jego wieku, to niezle sie bawilam. calkiem do niedawna zreszta. no wiecie...wyjazdy, ludzie, imprezy,koncerty, itd....on z kolei jest takim spokojnym typem i nie potrzebuje tych szalenstw do szczescia,ale mimo to boje sie,ze cos mu zmarnuje.. :-( :-( ale mam dola.......... :-( :-( jaka jestem glupiaaaaaaaa......!!!!!!!!!!!

Gość vhgjbmd
okres spoznia sie okolo tygodnia....patrze na kalendarzyk owulacji i slabo mi, bo wychodzi, ze kiedy sie kochalismy, moglismy zahaczyc o ten jeden nieszczesny dzien owulacji!!!! :-0 :-0 :-0 :-0

Gość gfyhojkp
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość vhgjbmd
dzieki, fajni jestescie mimo wszystko. on mi kiedys mowil: skarbie, nawet jesli zajdziesz w ciaze, to sobie poradzimy. to swietny facet. ale to nie jest jeszcze ten moment..... :-0 nie chcialam teraz :-( :-( :-(

Gość vhgjbmd
dziekuje dziubku.. :-) kochana jestes :-) powiedzialam mu. dopiero co rozmawialismy przez tel. mowi,ze mam sie niczym nie martwic,a ja tymczasem mam taki zal do siebie,ze bylam tak nieodpowiedzialna. moze dlatego,ze jestem starsza od niego czuje ze cala wina lezy po mojej stronie,ze nie powinnam w tym momencie zycia, fundowac mu tego typu sytuacji :-( powiedzial,ze bedzie wieczorem. powiedzial,ze przytula mnie mocno i caluje.

Gość vhgjbmd
jestem taka zla na siebie...!! mam dosc, jestem do niczego...!!! :-0 :-0

Gość ...........oj............
nie denerwuj się:) widzisz że facet pozytywnie nastawiony do Ciebie więc będzie git. A może to nie ciąża? Nie robiłaś chyba jeszcze żadnych badan, prawda?

Gość a ma on rodziców
ma on rodziców ? jeśli tak to nie zazrdoszcze

Gość vhgjbmd
jakie to ma znaczenie, czy ma rodzicow?? :-0 ma. i to takich, ktorzy mnie bardzo lubia, a co..??? :-0 poza tym on jest takim indywidualista. szanuje swoja rodzine, ale nie pozwolilby, aby ktos sie zle o mnie wyrazal. przechodzilismy juz te kwestie w zwiazku z roznica wieku miedzy nami. tzn tylko o tym rozmawialismy, bo w istocie poszlo wszystko ok. oni widza, ze jest szczesliwy ze mna, wiec sa b. zadowoleni :-) nie, nie robilam zadnych badan. ale u mnie zawsze wszystko jest jak w zegarku, dlatego sie martwie, ze ten okres juz kilka dni nie nadchodzi.. :-/