Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -SEKRET-

------------O KOBIETACH DLA KOBIET-------------

Polecane posty

Gość -SEKRET-

Witam! Od pewnego czasu przypatruję się naszej wspaniałej KAFETERII, pisze ten temat dla wszystkich 'mądrych Kobiet' o mądrych kobietach. To niezwykłe jak takie kobiety się wypowiadają, o czym pisza, jakich MADRYCH rad udzielają... te dobre rady, podtrzymujące na duchu słowa, czy też pelne współczucia wyrazy naprawde niejednej kobiecie pomogly-mnie osobiście też. Skadam tu na Wasze dłonie bukiet pelnych wdzięczności slow, i podziekowania, bo jestescie potrzebne... Mądre Kobietki nie pisza bezsensownych postów, topików, itd,itc. Pisza o problemach, swoich uczuciach, małżenstwie, zwiazku,samotnosci, chorobie, dzieciach, ogrodku, domie,aucie...o normalnych, codziennych sprawach i zmaganiach. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc w imieniu swoim i innych osób! Trzymajcie tak dalej! I bądzcie! P.S. byl już ten topik wczoraj ale cos z KAFE bylo nie tak, wiec pisze po raz kolejny dzisiaj. odpowiadajcie jak chcecie...

Gość -SEKRET-
ach, Ty też.. :) :) :) :) :)

Gość -SEKRET-
jak cie to nie interesuje to po .... piszesz????????????

Gość -SEKRET-
tak własnie, super, że już dobrze. weżcie tego POMARAŃCZOWEGO jakoś opier... skutecznie POMARAŃCZOWY, widocznie nie dla ciebie ten temat bo nie jesteś Kobietą!

Gość przestroga dla innych
Mądre kobiety nie piszą na kafeterii szczerze.A już na pewno nie o swoim życiu prywatnym.Nie jedna z nich przewiozła się na uczciwości i szczerości. Nie wierzę w żadne internetowe przyjażnie,szczegolnie wsród kobiet. To wszystko to jeden fałsz i obluda i dlatego żadna z kobiet nie zachęci mnie do pisania o sobie. Niech mój wpis będzie przestrogą dla mądrych kobiet. Pozdrawiam.

Gość -SEKRET-
WIĘC CIĘ OPIER***!!!!!! :):):):)

noo pomaranczowy to skoro tu jestes moze jakiś sekret nam zdradzisz?:classic_cool:

Gość dla niewierzących
mam do napisania, że własnie przez kafeterie poznałam kilku wspaniałych ludzi a jedna z nich jest moja przyjaciółka od 2,5r a.. każdy ma innne zdanie

Gość też potwierdzam
do przestrogi dla innych Mądre kobiety nie piszą na kafeterii szczerze.A już na pewno nie o swoim życiu prywatnym.Nie jedna z nich przewiozła się na uczciwości i szczerości. Nie wierzę w żadne internetowe przyjażnie,szczegolnie wsród kobiet. To wszystko to jeden fałsz i obluda i dlatego żadna z kobiet nie zachęci mnie do pisania o sobie. Niech mój wpis będzie przestrogą dla mądrych kobiet. Pozdrawiam. ________________________________________________________ Zgadzam sie z Tobą!

Gość to ta moNika
ja dostałam tu dużo wskazówek co do związku-przekonałam sie ze lepiej poczekac np ze ślubem itd.