Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjątkowo zjadliwy jest

Wirus, który zabija na Ukrainie, to A/H1N1

Polecane posty

Gość wyjątkowo zjadliwy jest

http://fakty.interia.pl/raport/swinska-grypa/news/wirus-ktory-zabija-na-ukrainie-to-ah1n1,1389886 Na Ukrainie rozpoczęła się epidemia grypy A/H1N1 - ogłosił dziś minister zdrowia Wasyl Kniazewycz. Choć wcześniej władze informowały o 34 przypadkach śmiertelnych, minister powiedział na konferencji prasowej w Kijowie, że nie można twierdzić, iż wszystkie z nich były wynikiem grypy A/H1N1. - Na razie możemy mówić tylko o tym, że podczas epidemii zmarło 30 ludzi - podkreślił Kniazewycz. - Według wstępnych ustaleń, Ukraina weszła w światową strefę pandemii grypy A/H1N1 - zaznaczył minister. :o

Większa szansa, że rozjedzie Cię samochód, niż, że zachorujesz na grypę. A i Vaxigrip kosztuje ok 25 zł...

Gość ale to dopiero początek
podobno według tych speców od pandemii prawdziwy pomór ma być dopiero za miesiąc...dotąd mi sie wydawało że to sztuczna panika aby producenci szczepionek sobie napelnili kieszenie no ale nigdy nic nie wiadomo...

Gość w poniedzialek bedzie epidemia
"po weekendowej akcji znicz" Już zwiększyłem produkcje trumien, będzie kasa :D ajajaj jak ja lubie te święta.