Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sozinha24

co z prezentami od byłego?

Polecane posty

Gość sozinha24

Miałam kiedyś chłopaka, to było dawnooo... jakies 6 lat temu. To był mój pierwszy i jak do tej pory ostatni chlopak. Do tej pory trzymam od niego prezenty. Np. bizuterie- zawieszke i pierscionek ( nie zareczynowy!). Szkoda mi ja gdzies wyrzucac... to jest bardzo ladna bizuteria z Aparta. Pierscionek do tej pory czesto nosze. Czy myslicie, ze to moze miec wplyw na moje niudane zycie uczuciowe? Ze nadal nikogo nie mam? Co Wy robicie z prezentami od bylych? Nosicie od nich bizuterie?

Ja wyrzuciłam prezenty od byłych albo im oddałam. Pierdole ich prezenty! Zreszta nawet nie chciałoby mi się na nie patrzeć:O

nie, ja dostalam od jednego komplet - kolczyki i zawieszke - nie mialam ich na sobie ani razu bo mi sie nie podobaly. A od drugiego dostalam piekna srebrna bransoletkę ale nie nosze jej bo dziwnie sie czuje majac ja na rece.. tak jakos nie wiem czemu :p

Gość sozinh24
dodam jeszcze, ze jakos przed rozstaniem powiedzial, ze bez wgledu na to co sie bedzie dzialo, zebym "zawsze nosila ten pierscionek":o Rozeszlismy sie w dosc dziwnych okolicznosciach, wlasciwie nie bylo powiedzinae rozstajemy sie... tylko musimy zrobic przerwe... ale wiele sie wydarzylo, ciezka sprawa, wiec nigdy nie bylo mowy o powrocie.

Gość sozinha24
no widzicie:o a ja nosze ten pierscionek... bardzo go lubie... moze on ma jaks zla energie?:o

Gość sozinha24
niezle mnie wrobil z tym tekstem o noszeniu tego pierscionka:o a ja odpowiedzialam:ok:o to prawda, zawsze zakladajac go, przypomina sie, ale nie z jakis emocjami przykrymi czy cos... tylko tak po prostu, ze od niego i tyle.

Gość sozinha24
mialo byc "odpowiedzialm: ok"

Gość kopinij00000
Wyrzuć albo oddaj komuś.Po co Ci ma ciągle o nim przypominać?

Gość sozinha24
kurcze, tak mi go szkoda:o a nie wystarczy jak go gdzies schowam gleboko w szafie?:P

nie przesadzaj, ze te rzeczy maja jakas zla energie, ja do tej pory mam prezenty od bylych, fakt nie nosze ich, bo mam ladniejsza bizuterie, a nie z powodu zabobonow

Ja nie wyrzuciłam, żadnego prezentu :) W moim pokoju siedzi miś od byłego, i różne inne dyrdymały. Tylko pierścionek zaręczynowy oddałam.

Gość sozinha24
nie zwyie negatywnych emocji do bylego... ten pierscionek nie kojarzy mi sie zle:o sama nie wiem, co zrobic:o jedyna przeslanka do pozbycia sie go, jest obawa, ze on jakimis "mocami" odstrasza potencjalnych kandydatow...

Gość sozinha24
ten pierscionek jest naprawde gustowny i ponadczasowy, wiec go chetnie nosze.. tylko no wlasnie:o

To ciesz się nim. Myślę, że rzecz nie może mieć raczej negatywnej energii.

Gość sozinha24
misia tez mam i inne, ale jakos one nie budza u mnie tych watpliwosci... pewnie ten tekst o noszeniu tego pierscionka tak mnie niepokoi... jakbym byla uwiazana:o

odłóż na "przeleżenie" razem z innymi pierścionkami. spoglądaj od czasu do czasu na niego i sprawdz jakie emocje w Tobie się budza. moze masz nieudane życie uczuciowe bo podświadomie nosząc ten pierścionek cały czas myślisz ze jestes z facetem od ktorego go dostalas? a moze wymień się z koleżanką na jakąś inną biżuterię?

Gość sozinha24
wymiana nie wchodzi w gre:o chyba na razie poobserwuje, jak sie uklada kiedy go nosze, a kiedy nie.., w ostatecznosci wrzuce do morza... ale chyba to, ze tak ciezko mi na mysl, ze juz go nigdy nie zobacze , zle swiadczy o moim stanie emocjonalnym:o