Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA

PROSZE POMOZCIE MI. CZY TO MOZNA NAZWAC ZDRADA?

Polecane posty

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA

OPISAŁAM WAM MIEJ WIECEJ JAK TO WYGLADA W MOIM PRZYPADKU A WIEC.Moim problemem jest to ze od jakos 2 miesięcy moj chłopak pisze z taka jedna dziewczyna gdy sie z nim pokłociłam napisał jej na profilu nk buzke całujaca pogodzilismy sie i powiedziałam mu ze nie chcem zeby on z nia pisał bo naprawde drazni mnie ona jednak obiecał mi ze nie bedzie pisał ale okazało sie ze z nia pisze nadal a co do tego spotyka sie z nia przyłapałam ich jak jechali razem samochodem to był dla mnie cios prosto w serce rozmawiałam z nim przyznał sie ze spotyka sie z nia jakos miesiac i przez miesiac jakies 20 razy ale tłumaczy sie ze to tylko jego przyjaciołka ale przez te 20 spotkan nie całowali by sie nic miedzy nimi nie zaiskrzyło nie przyznał mi sie do tego gdybym ich nie złapała to pewnie trwało by to dalej;(( gdy postawiłam mu pytanie albo ja albo ona powiedział ze musi sie zastanowic jak dla mnie to chore ze w takiej sytuacji musi sie zastanawiac powiedział ze zalezy jemu na niej jako na przyjaciołce a na mnie jako na dziewczynie jednakze powiedział mi ze mnie kocha mnie i chce byc ze mna ze przeprasza i załuje tego.obiecał ze skończy z nia kontakt.nie wiem co mam zrobic czy dac mu 2 szanse.cały czas mysle o tym ze pisze z nia spotyka sie.czuje ze jak bedze sie ze mna spotykał to bedzie widział ja ;( nie radze sobie z tym. fakt jest ze ja mam 17 lat on 19 jestesmy ze soba juz prawie 3 lata a on robi cos takiego. powiedział mi ze przez ostatni miesiac czegos mu brakowało w naszym zwiazku. co o tym myslicie pomozcie mi bo ja naprawde nie mam na to juz sił ;( POMOCY!!

Gość zadalas bardzo glupie
pytanie. koles na twoje wlasne pozowelnie ciebie porabia ;)

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ze co na moje pozwolenie?

Gość faktynie jestes
tępa.

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
dlaczego tak uwazasz?

Gość koles cie oszukuje
spotyka sie z inna, a ty sie pytasz czy cie zdradza. on leci na dwa fronty. po co ci on ?!

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
jestem z nim 3 lata nie jest mi łato tak z dnia na dzien z nim skonczyc;(( ale jak gadałam z ta dziewczyna to tez mówiła ze to tylko przyjaciele ale ja i tak w to nie wierze ale czuje ze dam mu 2 szanse zobaczymy jak to bedzie jak cos takiego sie powtórzy to wtedy na bank z nim skoncze! ale jak mam mu teraz zaufac skoro mnie oszukiwał?

Daj sobie z nim spokój co myślisz że sie spotykali i rozmawiali o " mam talent" ? masakra jesteś młoda, jeszcze troszke naiwna. zostaw go, nie bądź tą oszukiwaną i okłamywaną!

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ale nie potrafie;( dam mu szanse bede go sprawdzac przez jakis czas ... ale napewno juz nie bedzie tak jak było;(

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ale jak mu zaufac? mówisz ze bedzie dalej sie z nia spotykał?

nie zaufasz mu już co się stało to się nie odstanie ja bym nie umiała zyć z tym że mój facet mnie w taki sposób potraktował

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ale co mam zrobic skoro go kocham jestem zaslepiona;((

Gość kjhgftyui
ciezka sprawa;/

Gość zenada po raz kolejny...
Fakt , ze sie ma 17 lat nie usprawiedliwia totalnej głupoty i niskiego IQ.

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ale kazdy popełnia w zyciu blad mogł i on ..

Dziewczyno obudź się ! :) Chłopacy w tym wieku są jeszcze dziećmi tak naprawdę. 3 lata jesteście razem ? po prostu znudziłaś mu się trochę i chłopak szuka nowych doznań gdzie indziej. Gdybyś naprawdę była dla niego taka ważna i by Cię bardzo kochał to nie pisałby z inną. Ja już bym to nazwała zdradą bo nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem tym bardziej jeśli mówisz , że zaczęło się od n-k. Na Twoim miejscu już bym z nim skoczyła. Największym błędem jaki zrobisz będzie to, że mu wybaczysz.Nie bądź tak naiwna !!

Skoro w ciągu miesiąca spotkał się z nią 20 razy to to jest prawie codziennie. Jeżeli chcesz być z facetem który prawie codziennie widuje się z inną laską mimo tego że wie że Ci to przeszkadza to proszę bardzo. 17 lat to bardzo młody wiek, wyszalej się a później bądź z kimś kto na to zasłuży a nie z takim palantem który nie ma do Ciebie szacunku.

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
byłam z nim u niej powiedział jej ze nie chce juz z nia utrzymywac kontaktu ! co mam teraz zrobic???

Gość njbhjisa
skoro dałas mu szanse i tak zrobił pojechał z toba do niej to dobrze ..