Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulaaa

Jak to możliwe dni nieplodne a jestem w ciązy !!!

Polecane posty

Jak to jest możliwe kochałam sie bez zabezpieczenia co prawda ale to były moje dni niepłodne jakies 3 dni po @ a cykle mam bardzo rególarne 28 książkowe... któraś tez tak miała ??

a dni płodne sobie wyznaczałas czy wyliczałas?... bo jak wyliczałaś to masz co chciałas :)

Gość aaaMonika
No niestety trzeba pamiętać że plemniki mogą żyć nawet 5 dni Ponadto skąd wiesz że u ciebie 3 dni po @ to sa dni niepłodne zależy jakie masz miesiączki jak długie noi takie wyliczanie sobie dni płodnych jest bardzo nieskuteczne

ja mam cykl "jak w zegarku" 28 dni a mój okres trwał nie pamietam 3-4 dni a kochałam sie mmmmm to był chyba 7- 8 dnien cyklu no to wtedy przypadaja mi dni nieplodne

Gość sama chciałas
masz co chciałaś zakładając, że @ trwa u ciebie 5 dni to kochałaś się 8 dnia cyklu, dni płodne są 10-18 dzień cyklu przy cyklach 28 dni, oczywiście czysto teoretycznie, bo owulacja zawsze może się przesunąć i nie wiadomo kiedy nastąpi biorąc pod uwagę żywotność plemników, nawet do 5 dni to...trafiłaś na sam środek dni płodnych :) :) :) aby wstępnie ustalić dni płodne i niepłodne należy regularnie mierzyć temperaturę i obserwować śluz przez co najmniej rok !!! robiłaś tak ???

Gość Paulina 24
albo kupić sobie lady comp On ma skuteczność 99.3% :)

Gość no skoro
skoro zaszłaś w ciąże to znaczy, że to były jednak dni płodne :P ergo- źle policzyłaś wiec sie nie dziw

Gość koziołka
Też bym chciała takie zaskoczenie.