Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anette25

Po co były pisze do mnie SMSy?

Polecane posty

Gość anette25

Mój były facet, który stwierdził, że nie chce mieć ze mną nic wspólnego co jakiś czas pisze mi smsy o tym, że jest szczęśliwy z kimś innym i że przeprasza za to że zdarzyło mu się napisać do mnie pare razy coś niemiłego. Miałabym to gdzieś gdyby nie fakt, że mój obecny się o to wkurza i muszę ukrywać, że dostaje jakieś smsy - bo kiedy mówie mu prawdę to wyczuwam wyraźne pogorszenie nastroju. Ten były nie mieszka już w polsce i nie jest żadnym zagrożeniem dla naszego związku... :/ Powinnam zmienić numer czy napisać coś chamskiego do pana EX?

Myśle,ze on Cie prowokuje .Mialam bardzo podobna sytuacje , zmienilam poprostu numer telefonu ...

a nie możesz mu napisać wprost że nie życzysz sobie żadnego kontaktu z nim że chcesz zapomnieć i ma dać Ci spokój ? zmiana numeru to ostateczność ....a Ty odpisujesz mu na te smsy ?...no jeśli tak to przestań ignoruj w końcu mu się powinno znudzić

Gość a po co odpisujesz
albo to olej całkowicie albo mu odpisz grzecznie że ma się odpimpać bo cie to wogóle nie interesuje co sie z nim obecnie dzieje i tyle. A tak moim zdaniem to jemu własnie chodzi o to zebys reagowała. Nie wiem czy sobie wyobraza że za nim tesknisz, czy ze może przykrosć ci tym zrobi ale jak odpisujesz to on osiąga swój cel i jest pewnie bardzo z siebie zadowolony. A może po następnym takim sms-ie twój chłopak niech do niego zadzwoni i grzecznie mu powie jak bardzo sobie tego nie zyczycie