Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups...........................

TERMET- piecyk gazowy

Polecane posty

Mam zamiar kupić piecyk gazowy do łazienki firmy TERMET mam do wyboru z turbiną lub na batrie i nie wiem który wybrać, w sklepie niby pan powiedział żeby wziąć na baterie i nie wiem na który się zdecydować. Macie może takie piecyki w domach, jaki polecacie?

TERMET jest na częściach JUNKERSA

Gość hahahhahaha
Ja mam dwufunkcyjny junkersa już od 7 lat.

Mam Termet od 15 lat i nic mi nie wybucha. Junkersa nie kupię bo nie mam takiej kasy!!!!!!!

Ten Termet o którym piszą że "wybucha" 0089 to ja właśnie mam i tak jak ktoś tej osobie odpisał trzeba czyścić i wszystko gra, ja chcę zmienić na nowy bez świeczki oszczędny.

Junkers mi się źle kojarzy (samoloty, niemcy. wojna. bagnet na broń) dlatego polecam Vailant

Gość hahahhahaha
Ja dałam ponad 2.200 za swój, parę lat temu.

Mam na osiedlu autoryzowany serwis piecyków i muszę chyba jeszcze raz iść i pogadać z tym panem może coś mi doradzi. Termet na baterie 950zł.na turbinę 1050zł. Teraz jest tam taka promocja.

to nie lepiej dorzucić te 300-500 i kupic lepszy mniej awaryjny piecyk

Turbina 120zł. ale trzeba fachowca wzywać żeby wymienił, już byłam zdecydowana wziąć ten na baterie ale chciałam się jeszcze zorientować co polecają inni W tym serwisie montują za 200zł. i dają roczną gwarancje. Termet daje 3 lata, to 4 lata gwarancji.

Gość jakajaka
a ja nie polecam ULRICHA dwufunkcyjnego

Gość bierz termeta na baterie

Weszłam na stronę Vaillant i taki piecyk na baterie, opis całkiem niezły a cena- 1659zł. :-O To jest drogi gips i nie chcę pochopnie podjąć decyzji ale chyba Termet na baterie. Dzięki wszystkim za pomoc. 🖐️

Gość hyyy
ja mam termeta na baterie i nic złego się z nim nie dzieje - odpukać.

Gość gość
Mam do sprzedania Junkers Celsius Plus WTD14 AM1E23 z pilotem troche uzywany w zwiazku z remontem domu musze go usunac model z wyzszej polki bezpieczny z zamknieta komora spalania itp wiecej info 536551532

Gość gość
Polecam termeta, są bardzo praktyczne i tańsze niż junkersy. Druga sprawa to dobry hydraulik, który sprawnie podłączy urządzenie. U mnie instalował Pan z http://instalacjeceramika.mazowsze.pl/, u niego też kupowałem piec.

Gość Konsultant marki Junkers
Witam, Zachęcam do zapoznania się z ofertą przepływowych podgrzewaczy marki Junkers. Wszystkie dostępne produkty znajdą Państwo na stronie internetowej http://www.junkers.pl/pl/pl/produkte_1/ogrzewaczewody_1/podgrzewaczeprzepywowe_1/podgrzewacze-przeplywowe.html . W ofercie mamy podgrzewacze przepływowe zasilane z baterii, płomykiem dyżurnym lub z hydrogeneratora. Podstawowy model Junkers W 11 można kupić w atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam, Konsultant marki Junkers

Gość Kamila74
cześć jeżeli mogę coś polecić to jak Pan poniżej junkers www.castorama.pl/katalog-produktow/ogrzewanie-2/ogrzewacze-wody/przeplywowy-ogrzewacz-wody-junkers-wrdp-11-2b-19-2-kw.html kupuj tylko w sklepie.....żadnej z drugiej reki , bo w razie potrzeby bedze można wymienic czy reklamować , mam identyczny i sprawuje się genialnie , już po 6 miesiacach uzywania nam się zwrócił zakup piecyka

Gość Konsultant marki Junkers
Dokładnie tak. Wszystkim planującym zakup nowego urządzenia marki Junkers rekomendujemy wcześniejszy kontakt z autoryzowanym punktem sprzedaży. W punktach autoryzowanych można uzyskać niezbędną informację techniczną oraz wskazówki co do wyboru najlepszego rozwiązania. Firmy autoryzowane posiadają komplet materiałów technicznych i przechodzą cykliczne szkolenia, dlatego mogą służyć fachową poradą. Najbliższe punkty można wyszukać na stronie http://dealersearch.junkers.pl/pl/pl/wholesales. Pozdrawiam, Konsultant marki Junkers

Gość serwis autoryzowany Termet
Junkers sie wcisnął! Bombowców nurkujących juz nie robicie, Polaka albo bombą albo bombardujecie informacją? Ty Polak, że się Szwabom wysługujesz? Nie wstyd Ci dla,zbrodniarzy wojennych pracować? W Izraelu tego sprzętu nie kupisz. Kupisz,za,to Termet! Montują je na balkonie, bez komina :)

Gość Aleksander M
Dobry i polski. Używam od 1999 TermaQelectronic. Co dwa lata czyszczenie i raz wymiana memrany przez Serwis. 17 lat pracy, 4 osoby. Kupujesz polski za polskie złote i porządny produkt.