Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaJnika

dobra dieta?

Polecane posty

Gość pytaJnika

HEJ Ciekawi mnie Wasza opinnia dotyczaca mojej wymyslonej diety,nie jest ona zdrowa,ale chcialabym szybko schudnąć... to dieta jogurtowa..je sie codziennie po 4 jogurty naturalne dziennie,herbata czerwona a wieczorkiem jogging . jesli w tydzien zleci z 4-5kg to planuje nastepny tydzien przepowadzic glodowke,sama woda...a potem soczki...soczki...owoce warzywa.. i ta minal sobie 3 tygodnie a ja bede szczupla o 10kg. MOZLIWE? Dziekuje z calego serca za odpowiedzi:*

Gość pytaJnika
drobna poprawka: 3 jogurty naturalne dziennie*

Gość zdevilowanyangel
bardzo mozliwe, nawet szybciej schudniesz to 10 kg. Tylko ze wyjście z diety już nie jest takie proste,

Gość pytaJnika
tez tak uwazam i jestem tego świadoma,ale dla chcacego nic trudnego... ;D jestem pelna motywacji,az zyc sie chce;) i dziekuje za odp.:*

Gość pytaJnika
nikt wiecej nie odpowie ?:(

Gość jsjsus
na takie DEBILNE pytania sie nie odpowiada. Nie dziwota ze jestes tłusta jak jestes taka GLUPIA. GWARANTUJE ci powrot do wagi a moze nawet kilka kg wiecej Grubi ludzie czesto mowia "od zawsze jestem na diecie", ale czesto sa to wlasnie takie diety dla blondynek- 0 Kcl + woda. BRAWO! (pomijam fakt obwisłej skóry po takiej 'KURACJI')

Gość pytaJnika
dziekuje;) gruba nie jestem,tylko troche przy kosci... obwislej skory nie bedzie bo bede cwiczyc.. no,ale dziekuje ze sa tu tak mili ludzie:(

Gość dxfgdhfgj
chodzi o to że czasmi jest tak że po skończeniu diety zaczniez dodawać 100 kcal tygodniowo. I co będzie dalej to nie wiadomo. Są osoby które po dojściu 1500 kcal, jedzą tyle albo czasami więcej i nie wrócili do poprzedniej wagi. Ale są też takie które pomimo że powoli dodawały kalorie odzyskały większośc kg. Może być tez tak nie wytrzymasz i wpadniesz w kompulsy. ie zaprzeczaj że napewno nie, bo to nie zależy od Twojej silnej woli;) ale rzycze powodzenia na diecie. Ja stosują podobną.

Gość grabarka
...tylko racjonalne diety!!!!