Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata 651

poziom b hcg

Polecane posty

Gość nata 651

Witam przez swoją nieuwagę mało nie zgłupiałam. Może opowiem od początku pomyliłam termin @ myślałam że miałam 4.09 a dopiero dzisiaj siostra uświadomiła że to był 4.10 i 27.10 zrobiłam test ciążowy i wyszło dwie kreski i 28.10 byłam u lekarza który przez usg dopochwowe nic nie wykrył oprócz torbieli na lewym jajniku 5x4cm zleciła badanie CA-125 i b-hcg, CA-125 - 2,8U/ml a b-hcg 414,00mlU/ml i teraz ciężko się zastanawiam czy jest możliwość że w 24tc b-hcg była 414,0mlu/ml bo z kalendarzyka płodności wynikało by żę najprawdopodobniej mogła bym zajść w ciąże 25.10 a 28.10 b-hcg była 414,0mlU/ml, a dodam że 24,10 i25.10 bolał mi brzuch tak jak przed @ i zaczełam plamić na bronzowo ala dosłownie kropelka. Dzisiaj zrobiłam następna b-hcg i czekam na wynik, a 4.11 wizyta u lekarza prosze o odpowiedź bardziej doświadczonych w tym temacie

Kalendarzyk wywal do śmieci, bo nie na jego podstawie wyznacza się dni płodne,. owulacja u jednej wystąpi w 10 dc a u drugiej w 40 dc.Torbiel / cysta na jajniku - może wpływać na zafałszowanie wyniku testu (masz to info na ulotce testu ciażowego). Jakkolwiek wartośc bety = 414 mIU jest bardzo wysoka, test powtórz po 48 godzinach. Musi przyrosnąć o 66% w tym czasie. Jeśli przyrośnie, to ciąża. NIE MOGŁAŚ zajść w ciążę 3 dni przed zrobieniem testu. Mogłaś zajść ze 3 tygodnie przed zrobieniem testu.