Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia1412

trójmiasto

Polecane posty

Gość gwiazdkagda89
:) andzia ja jestem z trójmiasta a dokłądnie z Gdańska:) Pytałąm wcześniej o szpital tu na forum ale nie dostałąm żadnej odpowiedzi a rodze w marcu:) Miło Cię poznać:)

cześć gwiazdka ja 3 miesiące temu urodziłam śliczną córeczkę w szpitalu w redłowie i muszę powiedzieć,że ten szpital zaskoczył mnie bardzo, ale to bardzo pozytywnie jeśli mogę coś poradzić, pomóc albo po prostu pogadać to bardzo chętnie... ja jestem z Sopotu

Gość gwiazdkagda89
To mozę na początek byś poleciła mi jakąs ciekawą ksiażkę o ciąży ponieważ siedze od miesiąca na zwolnieniu i szczerze musze się przyznać że się nudze w domu:( Jesli chodzi o szpital to ja chciałam tu blizej w Gdańsku , myslałam o szpitalu wojewódzkim ale tyle złych rzeczy słysze o nim że sama juz nie wiem:( W szpitalu wojewódzkim maja najlepszy sprzęt dla noworotków wiec dlatego bym chciałą tam rodzić ze w razie gdyby cos się działo to mam pewnosc ze dobrze zajmą się moim maleństwem.

powiem szczerze,że ja nie korzystałam w ciąży z żadnych książek, więc nie wiem.... wszystko co chciałam się dowiedzieć to miałam w necie ciąża to piękny okres , aż czasem tęsknię za tym ale to ostatni czas żeby się wyspać hihihi, bo później to z tym ciężko

moja znajoma rodziła w sierpniu na klinicznej ,ale jej córeczka miała poważną wadę serduszka. na szczęście wszystko obyło się bez komplikacji z tego co wiem ten szpital też ma super sprzęt

witam:) mam termin na 10.12.2009. wybralam redlowo. glownie dlatego, ze blisko:) od jakiegos czasu szperam w internecie, szukajac wszelkich informacji jak tam jest, co potrzeba...i uswiadamiam sobie, ze z kazdym dniem wiem coraz mniej a sprzeczne informacje dodatkowo mieszaja mi w glowie:) moge prosic o jakies konkrety? najlepiej od chwili wejscia do izby przyjec:):) czego bede potrzebowac i czego sie spodziewac? jaki jest personel? warunki na salach? ze wzgledu na wzrok bede miala cc. wiesz moze cos na temat planowanych cesarek? z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi:)

Heja:) Ja jestem z Trójmiasta z Gdańska dokładnie:)I dokładnie miesiąc temu urodziłam piękna córeczkę Blankę,ale mieszkam w Irlandii.Jak wam nie przeszkadza to będę pisać z wami:)

:) Witam temat trzeba podnieśc bo gdzieś zawędrował na dalsze strony:) Jesli chodzi o poród w Redłowie to nie mam bladego pojęcia. Ale mam ten sam problem bo tyle opini słysze o szpitalach w Gdańsku i smaa się gubię:( Sama już nie wiem gdzie chcę rodzić, nie wiem też na co mogę liczyć w takich szpitalach. Chyba pozostanę w tym wojewódzkim bo tam moja ciocia jest pracownikiem na oddziale noworodków wiec obiecała ze będzie mi pomagała na początku w zajmowaniu się i nauczy wszystkiego. Poczekam tez aż pójdę do szkoły rodzenia bo tam chociaż dowiem się kilku mam nadzieje istotnych rzeczy wiec będe wtedy mogła już poważniej zastanowić się nad dalszymi krokami związanymi z porodem. Szczerze wam powiem że marzy mi się CC bo jak czytam opinie o porodach naturalnych to aż dostaję gęsiej skórki( ja normalnie u dentysty zawsze płakałam i brałam znieczulenie) a tu przyjdzie mi rodzić:/ No ale mam nadzieje ze moje maleństwo mi to wynagrodzi jak już pojawi sie na tym świecie. A tak pozatym to byłam na USG kilka dni temu i spełniło sie jedno z moich marzeń bo będe miałą dziewczynkę:) Normalnie jestem taka szczęśliwa że nie wiem:) Pozdrawiam wszystkie mamusie i zapraszam do rozmowy:)

I jeszcze zapomniałam dodać że mam wielki dylemat związany z imieniem dla mojej córeczki:( Bardzo podobaja mi ise Amelia i Nikola ale normalnie w ostatnim czasie ciągle tylko słysze takie imiona i nie chce zeby moje dziecko jak pójdzie do przedszkola było jedną z 10 Ameli albo Nikoli:( Podoaja mi się Angelika, Blanka, Liliana, Eliza, Nadia, Liwia, Oliwia, Agatka, Ale ojciec mojego dziecka upiera sie nad Amelią albo Nikola:(

:) Witam temat trzeba podnieśc bo gdzieś zawędrował na dalsze strony:) Jesli chodzi o poród w Redłowie to nie mam bladego pojęcia. Ale mam ten sam problem bo tyle opini słysze o szpitalach w Gdańsku i smaa się gubię:( Sama już nie wiem gdzie chcę rodzić, nie wiem też na co mogę liczyć w takich szpitalach. Chyba pozostanę w tym wojewódzkim bo tam moja ciocia jest pracownikiem na oddziale noworodków wiec obiecała ze będzie mi pomagała na początku w zajmowaniu się i nauczy wszystkiego. Poczekam tez aż pójdę do szkoły rodzenia bo tam chociaż dowiem się kilku mam nadzieje istotnych rzeczy wiec będe wtedy mogła już poważniej zastanowić się nad dalszymi krokami związanymi z porodem. Szczerze wam powiem że marzy mi się CC bo jak czytam opinie o porodach naturalnych to aż dostaję gęsiej skórki( ja normalnie u dentysty zawsze płakałam i brałam znieczulenie) a tu przyjdzie mi rodzić:/ No ale mam nadzieje ze moje maleństwo mi to wynagrodzi jak już pojawi sie na tym świecie. A tak pozatym to byłam na USG kilka dni temu i spełniło sie jedno z moich marzeń bo będe miałą dziewczynkę:) Normalnie jestem taka szczęśliwa że nie wiem:) Pozdrawiam wszystkie mamusie i zapraszam do rozmowy:)

tez zostane mama dziewczynki:) moja szafa jest pelna rozowych ubranek wiec nie zniose innych opcji:) niby mowia, ze to nie wazne, najwazniejsze by bylo zdrowe. a ja chce zdrowa dzieczynke:) maz troche zawiedziony bo marzyl o grze w pilce z malym chlopcem ale teraz juz jest lepiej bo dotarlo do niego, ze dziewczynki tez moga biegac za pilka:P)