Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna ściana

kobiety wyznajcie swoje sekrety

Polecane posty

Gość czarna ściana

Podobno najlepiej dać facetowi długą smycz i dobry seks. Być aniołem w życiu i dziwką w łóżku. I robić tak,żeby facet myślał,że rządzi ale naprawdę my decydujemy. Ale mam parę pytań. Jak radzicie sobie wtedy z waszymi uczuciami? Jaki macie sztuczki? W jaki sposób tak okręcić partnera,żeby myślał,że on rządzi? Podzielcie się swoimi sposobami.

Gość czarna ściana
Żadna mi nie doradzi?

Gość niewiele jest kobiet
które są w stanie powiedzieć cokolwiek na ten temat :)

Gość niestety ale to jest tak ze
jak się kogoś wiąże na smyczy to tym bardziej będzie się chciał z niej zerwać. Przecież to od dawna jest potwierdzone psychologicznymi doświadczeniami. Grunt to zachować czujność i nie nabierać się na słodkie słówka kiedy czujemy i widzimy, że coś jest nie tak. W łóżku generalnie trzeba zachować równowagę. Jak brać to i dawać. Ale nigdy nie robić nic wbrew sobie. Poza tym ważne jest mówić o swoich potrzebach, ale w taki sposób, żeby partner nie odczuwał, że coś mu jest narzucane albo krytykowane, bo będzie się bronił. Aj nie chce mi się pisać. Potrzeba po prostu dużo empatii. Jak trafia się na mało inteligentnego i wie się co ktoś chciałby usłyszeć(właśnie empatia) i jakie reakcje mogą przynieść niektóre słowa, to łatwo go zmanipulować. Problem w tym, że ja mało inteligentnego nie chcę. A jak próbuje z mądrzejszym sztuczek, to od razu się orientuje. Mój facet od razu reaguje złością. Więc wolę z nim nie pogrywać.