Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewarttt

dlaczego wiedza ogólna kobiet o swiecie jest minimalna?

Polecane posty

jare, to następna cecha ktora was wyborców pisu wyróżnia, wyzwiska kiedy brak argumentow , zauważ że ja cię nie obrażam tylko staram się rzeczowo dyskutować....stań na wysokości zadania

tylko frajerzy glosują- zwlaszcza na pis i po w tym momencie nie ma zadnej pro-polskiej partii w Polsce, dlatego nie mam zamiaru w najblizszej przyszlosci glosowac na kogokolwiek a nasz prezydent to wielka pomylka, nie chodzi nawet o jego wzrost ale o wlazenie w dupe Wielkiej Unii Jewropejskiej (traktat ostatnio np)

nie muszę Cię obrażać, wystarczającą obrazą jest dla Ciebie fakt głosowania na Herr Donalda. a co do argumentów - dziwnie usłyszeć o nich z ust kogoś, kto żadnych nie zaprezentował 🖐️

pieter, tu masz rację 🖐️ wybory parlamentarne 2007 były ostatnimi, w jakich wziąłem udział. władzę nad światem posiadają masońskie elity UE i rząd światowy, nic tu nie zmienimy szopkami zwanymi wyborami

Gość Pomarańczowy dopierdalacz
To jest niestety prawda, że kobiety maja mniejszę wiedzę o otaczjącym je swiecie. Pisze o ogóle, bo zawsze wyjatki się znajdą. Ale tak niestety jest skonstruowany mózg kobiety, że potrafią posiąść olbrzymią wiedze, ale pod jednym warunkiem, że można tą wiedzę wykorzystac dla swojego dobra... Dlatego, kobiety nie maja teoretycznie bezużytecznych hobby, jak np. zbieranie znaczków. Nie czytają dzienników i nie oglądają wiadomości..... I ne ma co się oburzać, taka jest konstrukcja mózgu i psychiki....

Jarek , przykro mi ale nie zaszczycę Cię dalszą dyskusją , widzę że jest bezcelowa i nie wzbogaci mojego spojrzenia na świat, z poważaniem , Formoza

ucieczka - PO-chołki opanowały tę sztukę do perfekcji. to normalne w przypadku braku argumentów, co jest powszechne u idiotów, którzy oddali głos na PO :D

Jarrek_84 - no tez sie zdradził, ...nie dośc że ograniczony umysłowo to jeszcze PIS-dzielec,

Pomarańczowy, wyobraź sobie że mnie w tv interesują wyłącznie wiadomości , i chociaż reszty nie oglądam jestem ogólnie zorientowana poprzez krótkie migawki, które w zupełności wystarczają mi do ogólnego rozeznania w całej reszcie

Bardzo lubię czasem pogadać z kimś jak Poniemirski z Dyzmą....było to celowe , przyznaję , ale wiem że to bardzo wkurza....jestem zgryźliwa do krwi

Opuszczam ten topik, bo z gnojami, którzy twierdzo, fakty mówią co innego to tym gorzej dla faktów - czyli wszystkimi PiS-dzielcami rozmawiac nie mam zamiaru. Za inteligentny jestem na to by byle gnojkom tłumaczyc, że białe jednak jest białe, a czarne jest czarna, a nie ciagle udowadniac, czego chce ich przywódca, ze białe jest czarne...

jesteś tak zgryźliwa jak wściekły rybik wyjadający klej spod tapet - niby jakieś tam szkody robi ale i tak nikogo on nie obchodzi :) za wąska jesteś w uszach i barkach by być zgryźliwa dla kogoś takiego jak JA, leszczyku z kafe :D

ostatnie zdanie do formoza: Ja nie twierdzę, że wszystkie, tylko, że zdecydowana większość, i zawsze sie bedą zdarzać wyjątki, człowiek to nie maszyna produkowana seryjnie, każdy jest troszeczke inny...ale pewne cechy sa dominujące u kobiet, tak jak pewne są dominujące u facetów...i wczale nie zamierzam polemizowac np. z faktem, że faceci o wiele bardziej zwracają uwagę na zmiany w otoczeniu, np. dla prawie każdego faceta interesującym zjawiskiem jest juz wykopana dziura na drodze, na tyle interesujacym, że przechodzą zajrzy w jej głab, by przekonac się co oni tam robią....

Gość 212sexy
Nie wszystkie kobiety takie są.