Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia without Romeo

5 negatywnych rzeczy które zdarzyły sie dziśiaj

Polecane posty

Gość nie było poka fote
nie było poka fote nie było poka fote nie było poka fote nie było poka fote

1. Jest mi cholernie zimno 2. Nikt mi dziś dobrego słowa nie powiedział 3. W domu mnie wszyscy denerwują 4. Nie widzę żadnych perspektyw na przyszłość 5. Nie wypaliło spotkanie z kumplem

Gość tylko jedna rzecz
ludzie mnie rozczarowywują kazdego dnia. widac jakas inna jestem, czy cus...

Gość aaaksksksks
1. zemdlałam w krwiodawstwie:D 2. nie mam dzisiaj kompletnie czasu, wszystko szybko:o 3. miałam posprzatac dom ale nie mam czasu na to:o 4. Mam za duzo propozycji na dzisiejszy wieczor i nie wiem ktora wbrac:o 5. chce mi sie kochac a dzisiaj juz sie nie spotkam ze swoim chlopakiem:D

Gość Lipssss
1.jestem chora 2. wkurwił mnie chłopak 3. nie moge znalezc termometra 4.jestem głodna a nie mam nic dobrego do jedzenia 5.porwała mi sie bluzka 6.musiałam dłuzej zostać w pracy 7.zespuła mi się ładowarka do tel i raz ładuje raz nie 8.obtarlam sobie nogę w nowych butach 9. boli mnie nos pd smarkania 10. wszystko do dupy

Gość Pomarańczowy dopierdalacz
1. nie było jeszcze całkiem głupiego tematu 2. Blokers i ławkers gdzies sie zaszył 3.Przerwa między...tez rzadko się pojawia 4. Czarni są niestety na świecie 5. Zgubiłem 1 gr

Gość Julia wal do Wawy
do Irish Pub na Miodowej to na jutro będziesz miała 50 pozytywów :)

Gość gfghhghg
1obudzil mnie domofon o godzinie 9 rano a i juz nie moglam zasnac😠a mialam sie wyspac 2 kumpela co sprzedawala tanio fajki wyniosla sie za granice tanich fajek juz nie bedzie😠 3 caly dzien musialam czekac na kuriera i nie moglam sie rszyc z chaty 4 kiedy w koncu przyjechal wyszlam do sklepu i cala zmoklam😠 5 pogoda mnie doluje wekeend a ja jestem smutna:(

Gość Super klimat i fajni ludzie
zapomnisz o wszystkim ;)

Gość tylko 5
1. W pracy nie wykonałam normy 2. Pokłóciłam sie prawie z kimś bliskim 3.Wgrałam tego samego wirusa dwa razy i dostałam opierdziel:( ale 1. Mąż z synem pomyli wszystkie okna:) 2. Jutro jadę po nowe firanki do kuchni 3. jest piątek 4. Mąż pobiegł po ćwiarteczkę 5. Syn robi naleśniki :):):):):):):):):):):):):):):):):):)