Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestkaaaaaaaaaaa

Błagam, co mi jest?

Polecane posty

Gość pestkaaaaaaaaaaa

Dziewczyny, poradźcie mi coś, bo już nie mam siły... 22 września miałam ostatni okres, powinnam dostać 20 października @ ale nie dostałam, zrobiłam sobie tydzień po spóźnionej @ test i wyszedł pozytywny. Potem zrobiłam jeszcze 24 października bHCG i wyszła mi 250mlU/ml...wynika, że jestem w ciąży. Dziś byłąm u gina i powiedział mi że jak na piąty tydzień (3zapł) jest za malutkie maleństwo. Pęcherzyk jest, ale w pęcherzyku jest za małe ciałko, więc lekarz mówił, iż to nie jest dobrze, a ja się martwie... zrobiłam dziś znowu betę, jutro wyniki, ale boję sie , że może być coś nie tak...poradźcie mi coś bo zwariuję... ;-(

Gość po poradę marsz do lekarza

Gość alinkacaarol
nie martw sie na zapas.wszystko bedzie dobrze.trzymam kciuki

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Byłam właśnie dziś u lekarza, alinkacaarol - masz rację, nie będę martwić się na zapas .... ale to nie łatwe... staramy się już trzeci rok...

Gość pestkaaaaaaaaaaa
A czy któraś z Was, miała podobny problem?...

Nie martw sie bo ja mialam tak samo jak Ty ( tylko u mnie cos takiego wykryli w 8 tygodniu) a 4 miesiace temu urodzilam slicznego synka. Lekarze tez wszystkich rozumow nie pozjadali.

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Trochę mnie uspokoiłaś jagoda369 - dziękuję ;-) może poczekam do jutrzejszego wyniku :-)

Gość julianna2009
pestka, spokojnie tez tak miałam...bylam nawet umowiona w szpitalu na zabieg lyzeczkowania bo ponoc puste jajo plodowe..i co?? i na USG przed samym zabiegiem okazalo sie ze jest wszystko OK, akcja serca i malenkie cudenko...ktore w niedziele konczy 4 miesiace:) takze uszy do gory, jak cos to konsultuj sie z drugim ginem i wszystko na spokojnie, lepiej poczekac chwile niz sie decydowac na cos za szybko:) trzymam kciuki i pozdrawiam:)

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Tak się zastanawiam, jak dostanę wynik bety, to pójdę jeszcze raz do gina, tylko do innego na badanie, zobaczymy co on mi powie :-) Może być, że źle został wykonany pomiar... trochę mi już lżej :-)

Gość spokojnie to za wcześnie
myslę, że gin się o wiele pospieszył z diagnozą, w ogóle to w 5 tc w pęcherzyku nie ma jeszcze żadnego ciałka, co za gin używa takiego słownictwa ???? dużo też zależy od jakości sprzętu do usg u mnie bijące serduszko było widać dopiero w 7 tc nie przejmuj się, to o wiele za wcześnie na takie diagnozy !!!

Gość pestka ale pokręciłaś
napisalaś że 20 października powinnaś dostać @ ale nie dostałaś. tydziećń później zrobiłaś test i wyszedł pozytywny, później 24 października zrobiłaś betę - to się kupy nie trzyma, bo wychodzi że betę robiłas przed testem...

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Sprostowanko, sorki, ale to z emocji, w dniu spodziewanej @ zrobiłam test płytkowy, wyszedł pozytywny, a potem jeszcze 24 października zrobiłam betę. A co do gina, to miał według mnie dośc stary sprzęt, zresztą tak samo raczej bystry jak i on sam i dlatego jak dziś dostanę wynik powtórzonej bety z wczoraj to udam się do innego gina. Być może przesunęło mi sie jajeczkowanie ;-) napiszę co i jak, dziekuje Wam kochane za wsparcie ;-)

Gość pszczolka123456
co do lekarzy to nigdy nie trzeba im ślepo wierzyć, przekonałam sie o tym na własnej skórze. Lekarz powiedział, że będe musiała mieć usówaną macicę w wieku26 lat, gdy poszłam do drugiego okazało się, ze jestem okazem zdrowia. Wiem, ze to nie na temat, ale chcę, abyś tak się nie zamatriała

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Pszczółka - wielkie DZIĘKUJĘ :)

Gość pestkaaaaaaaaaaa
Odebrałam wyniki beta 1109mlU/ml...hm...dziś już nie dam rady pójśc do lekarza, bo jest za późno, ale w poniedziałek, lub wtorek jak najbardziej. A Wam jak widzi się wynik? Już mi lżej, że tak wzrosło ;-)

Gość Nikusiannn
Moim zdaniem wszystko ok owu miałaś późno wiec i nic gin nie widział a jak widać rozwija sie co widać po przyroście hcg

Gość pestkaaaaaaaaaaa
tez tak myślę, ale i tak powtórzę bete w poniedziałek, jak dzwoniłam do swojego gina to powiedział, że jest stanowczo za malutka, że jak w poniedziałek osiągnie ponad 2000 to będzie dobrze...mam mieszane uczucia co do tego gina :-)