Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coteraz mam zrobic

SPRZEDALAM KRADZIONY TEL I SIE BOJE

Polecane posty

Gość coteraz mam zrobic

dostalam w "prezencie" od bylego chlopaka telefon dotykowy samsung mial to byc prezent, a nie byl telefon bez pudelka, bez ladowarki, porysowany domyslilam sie ze jest kradziony w anglii, bo stamtad wrocil moj ex wczoraj go sprzedala, czy cos mi grozi? czy moga mnie namierzyc?

Gość coteraz mam zrobic
?

moga cie namierzyc.moja siostre tak namierzyli ale telefon byl z polski. jesli ktos zglosil ze tel mu zaginal to prawdopodobnie znajda cie. beda problemy.sady itp.

Gość Pomarańczowy dopierdalacz
na to 2 latka jak nic, ale darmowy wikt i opierunek przez 2 lata to tez i zysk

Gość Pomarańczowy dopierdalacz
Aha, a po IP, które jest przechowywane w zasobach Kare, tez mozna dojść, kto się wpisał...to tak na pocieszenie

Gość comam zrobic teraz
ale niby za co mam isc siedziec, skoro dostalam ten telefon i mam na to swiadkow! nie ja go ukradlam i nie ja go kupilam!

Gość sdfghsdfgh
tel skradzone na terenie uk sa bardzo szbko odnajdowane.tel.tu sprzedawane sa bardzo latwe do odnalezienia przez operatora sieci w ktorej zostal on zakupiony.wiec dojda do tego gdzie jest ten tel.i kolezanko bedziesz miala klopoty chlopak zostanie oskarzony o kradziesz a ty paserstwo

Gość sdfghsdfgh
tel skradzone na terenie uk sa bardzo szbko odnajdowane.tel.tu sprzedawane sa bardzo latwe do odnalezienia przez operatora sieci w ktorej zostal on zakupiony.wiec dojda do tego gdzie jest ten tel.i kolezanko bedziesz miala klopoty chlopak zostanie oskarzony o kradziesz a ty paserstwo

Gość comam teraz zrobic
matko jakie paserstwo, nie straszcie mnie teraz zaluje ze go sprzedalam, moze moglam isc na policje?

przestancie ja straszyc!!! mi ukradziono tel w pracy, moj facet poszedl na policje i powiedzieli mu ze namierzenie tel jest mozliwe tylko gdy prokuratura wyda takie pozwolenie a ze oni sie zwyklymi szarakami nie zajmuja to wprost powiedzieli mu ze szanse na znalezienie tel sa ZEROWE.