Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberry20

KTO POTRAFI DORADZIĆ?

Polecane posty

Gość blueberry20

mam chlopaka od 2 lat.Dobrze sie dogadujemy,ale czesto przegadujemy,jestesmy do siebie podobni i jest "normalnie". Jednak ja od tych dwoch lat utrzymuje kontakt z bylym chlopakiem,ktory byl taka moja pierwsza miłością...raz na pare miesiecy spotykamy sie gadamy...i boje sie ze laczy nas o wiele wiecej...on nie ma dziewczyny. I zaczynam wątpić w ten obecny związek...

Gość blueberry20
z tym byłym byłam dość dlugo,rozeszlismy sie ale nie zerwalismy kontaktu i to był mój błąd bo do dziś sie kontaktujemy,i szczerze mowiac chce sie z nim raz na jakis czas spotkać...

Gość blueberry20
a z obecnym znamy sie jak brat ze siostra...i niewiem czy go kocham czy to tylko przyzwyczajenie...

Gość blueberry20
doradzi mi ktoś????

Gość anna maria2010
dlaczego z bylym nie jestes?

Hej :) Przede wszytskim zaczne od tego ze kobieta i mezczyzna to zupelnie odmienne istoty myslace na zupelnie innym poziomie, dlatego tez czesto wynikaja rozne nieporozumienia i dylematy polecam strone: http://www.zdrowieducha.com/kobieta_mezczyzna.html oraz http://kabbala.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=89%3Amezczyzna-kobieta&catid=37%3Akabala-wszystkim&Itemid=56 Moze po przejrzeniu artykulow rozjasni Ci sie sytuacja (o ile jest jeszcze aktualne - sorki nie patrzylam na date ;) pozdrawiam

Gość blueberry20
dzięki a rozeszlismy sie z tym bylym,po on poszedl do innej szkoly,iini znajomi,inne imprezy itp...z tym ze bylo to pare latek temu