Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulabrzydula

dieta w ciązy

Polecane posty

Gość anulabrzydula

zastanawia mnie co jecie kobietki w ciązy, zwłaszcza te które sa przy jej koncówce.....ja jestem w 33 tygodniu i czasem sama sobie sie dziwie ile moge zjeśc i jak dziwnych rzeczy.....jak u was wygląda standardowy dzień?

Gość anulabrzydula
nikt sie nie podzieli doświadczeniami?

Gość ja mogę
jestem w 38 tc, przytyłam do tej pory 12 kg, ale przed ciążą miałam 5 kg niedowagi śniadanie : musli z mlekiem lub owsianka lub płatki z mlekiem II śniadanie : owoc lub sok przecierowy obiad : jedno danie, najczęściej kasza lub ryż z warzywami + mięso drobiowe lub zupa, czasem inne mięso, ale tylko z grilla lub ryba podwieczorek : kisiel z owocami lub kawałek ciasta albo owoce: jabłka, banany kolacja: kanapki albo sałatka lub naleśniki z serem po kolacji : kisiel z jabłkiem, budyń lub kasza manna na mleku z owocami ostatni posiłek najpóźniej o 23, a wstaję ok 8 rano do picia głównie herbata owocowa, czasem sok ogólnie to jem prawie tak jak przed ciążą, tylko, że wcześniej jadłam 2-3 posiłki dziennie

Gość anulabrzydula
zadnych zachcianek itp? ej wiec ja to chyba dziwna jestem bo ja moge zjesc jednego dnia widerko solonych sledzi i zagryzc to kawałkiem czekolady.....ogólnie mma straszna ochote na mieso i moge jesc je od rana do wieczora...

Gość ja mogę
zero zachcianek, może dobrze się odżywiam i mój organizm ich nie potrzebuje ? na mięso kompletnie nie mam ochoty czekoladę bym zjadła, ale mam uczulenie i nie mogę :(