Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale mandra

Ktora z nas jest najladniejsza - zdjecie??????

Polecane posty

Gość rapetti
trudno powiedziec, bo wszystkie to pasztety 🖐️

Gość DFSDFSDFSDGDGSDFG
ZADNA

Jeśli już to 1 od prawej. A tak poza tym- wyglądacie na blachary.

Gość nbetrwn
ta po prawej daj jej jakies zdjecie inne

Gość rejmont
wszystkie trzy wygladaja do dupy. brzydkie i juz

wy wszyscy jestescie ladnie popierdoleni:/ Ciagle tylko slychac:blachy,dresy,tipsiary solariane:/ Zajmijcie sie ludzie czyms konstruktywnym albo na krytykow.Nie wazne od czego.Muzyki,jedzenia itp kazda dziedzina bedzie dla was w sam raz:D Krytyka to jest jedyna rzecz jaka bog was obdarzyl:/

Gość No i pięknie /
Black and gold --> Ty idz spojrzec w lusterko, a potem przyjdz pogadac. Chyba, ze na hallowen zmasakrowalas sobie twarz?

Gość a dlaczego zaraz
łooooooooooooo jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a myślałam, ze będę miała z czego wybrac :O

Gość zaraz padne ze smiechu
ogarnij sie dziewczyno i TY nie osmieszaj. Wstawiasz zdjecie... badzmy szczerzy niezbyt atrakcyjnej dziewuchy (pewnie to Twoje). Ciało z tego co widac, to jeszcze ujdzie, ale twarz? :o

Gość Don_Chichot
Powiem tylko tyle - więcej pokory dziewczyno. Chyba nie widziałaś ładnej, atrakcyjnej kobiety. Żadna z tych na zdjęciu nią nie jest. Ta z Twojej stopki także. Zwykłe, przeciętne jakich pełno na ulicy... Szału nie ma.

Gość Don_Chichot
Fakt - brzydkie nie są, ale niczym specjalnym się nie wyróżniają, dlatego napisałem, że są takie zwykłe, przeciętne.

" Powiem tylko tyle - więcej pokory dziewczyno. Chyba nie widziałaś ładnej, atrakcyjnej kobiety. Żadna z tych na zdjęciu nią nie jest. Ta z Twojej stopki także. Zwykłe, przeciętne jakich pełno na ulicy... Szału nie ma." ze jak?Pokory?O pokore mozesz sobie prosic swoja dziewczyne:D Owszem widzialam ladna atrakcyjna kobiete nie jedna.Ja nie mam zdjecia w stopce zeby sie wszyscy zachwycali(o co ciagle mnie posadzaja i mi za to dopierdalaja).Mam je bo sobie je chce miec:) Wiec nie wiem czemu do tej stopki znowu jakies SI. Posluchaj tobie podoba sie co innego,a innym co innego.Na brak powodzenia nie narzekalam.Kazdy ma inny gust ale nie musza pisac,ze ooooo jakie pasztety skoro tak nie jest.ja jestem ciekawa jak twoja laska wyglada:) Tez z niej pewnie pasztet:)

black & gold jako biseksualistka wypowiem sie ze jestes sliczna i zapewne sexowna dziewczyna:) jesli chodzi o dziewczyny ze zdjecia to zdjecie jest do dupy,niewyrazne co za tym idzie nie jestem w stanie ich ocenic. a ci krytycy....:D nie osmieszajcie sie bo wyobrazam sobie kto pisze te krytyczne komentarze na ladne dziewczyny;D brzydkie,grube pasztety pod meskimi nickami albo prawiczki ktorych zadna kijem nie tknie i musza sie dowartosciowac ucierajac nosa panienkom:Djestescie mocni tylko przez internet,bo w realu chowacie sie przed ludzmi pod plaszczem niczym ten tofik z kabaretu;D aby tylko nikt waszymi paszczami sie nie przerazil:D zawsze najwieksze paszczury krytykuja innych. zamiast wywalac jad na forum,idzcie na centralny zarobic na chirurga,bo jak wiecie (a moze i nie wiecie) od zlosci bedziecie jeszcze brzydsi:D