Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seeyaaa

Jak poznać faceta przez internet??

Polecane posty

Gość powiemmmmmmmmm wam że
też weszłam raz na czata zeby sobie poprostu pogadac z kimś o muuzyce itp a skonczyło sie tak ze teraz jestem z chłopakiem, który do mnie zgadał więc jak sie nie szuka to czasem samo sie znajdzie albo ktoś Cię znajdzie :)

hmmmmm my jesteśmy normalni chyba :D

dla mnie spaczeniem jest to, że ktoś szuka na siłę. nieważne czy w necie czy w realu. takie podejscie jest niezdrowe. ale gdy dwójka normalnych ludzi, którzy maja normalne zycie poza netem spotykaja sie przez przypadek na czacie i po roku znajomosci postanwiaja byc razem to nic złego. Ludzie teraz pozanaja sie w róznych dziwnych miejscach wiec spotkanie kogos w necie juz wcale mnie nie dziwi ;)

Gość wiwianna
Czemu spaczeniem jest, że ktoś szuka kogoś "na siłę"? Bez przesady, ale nie zawsze nawinie nam się odpowiednia osoba, z którą możemy tworzyć udany związek. Czasem trzeba pomóc szczęściu i jednak poszukać kogoś. Choćby właśnie na portalach randkowych czy ogólnie w internecie. Sama korzystam z tego typu portali i nie uważam się za przegraną dziewczynę, bo muszę szukać faceta przez internet. Skoro jest taka możliwość, to czemu nie korzystać z niej? Jasne, w realu też próbuję, nie jestem porąbana, żeby 24h na dobę siedzieć przed komputerem i chodzić po tych portalach. Imprezy, wyjścia ze znajomymi do miasta, jakieś wyjazdy... To też są okazje, kiedy mogę kogoś poznać, nie zamykam się na to. Ale internet też jest niezłym miejscem wg mnie:) A jak już korzystacie z tych portali, to polecam Wam strone www.RaportKupidyna.pl , gdzie są rankingi portali dla singli w różnych kategoriach i można sobie wybrać odpowiedni portal dla siebie. Nawet nie wiedziałam, że jest tak dużo tych portali, większości wcześniej nawet nie znałam. A też dają radę.

Gość kei ra
fotka.pl tam sie poznaliśmy 3 lata miłości:)

Gość doggmarla
Nie trzeba daleko szukać żeby się dowiedzieć jak to wygląda. Jakieś pół roku temu zarejestrowałam się na mydwoje.pl na początku po prostu z ciekawości, a potem i teraz już wiem że chyba jakieś siły wyższe mnie tam wysłały, bo chyba trafiłam na miłość swojego życia ;))

Gość grty66
Też szukam właśnie chłopaka na stałe. Mam już 30 lat, więc najwyższy czas się ustatkować. A życie bez drugiej osoby jest beznadziejne i smutne. Wiem co mówię, bo od 10 lat mieszkam sama. Serwis randkowy www.chcepoznac.pl, warto spróbować.

Gość nbb
Widzę, że dużo osób poleca ten portal http://lamini.pl. Może warto sprawdzić? Widocznie jest warty uwagi. Rejestracja jest darmowa, a słyszałam, że płacą za zdjęcia i filmy:P