Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaxDD

co zrobic zeby mnie pokochał?

Polecane posty

Gość magdalenkaxDD

Rok temu poznałam chłopaka .. Zakochałam się w nim od razu .. Po roku uświadomiłam sobie ze to musi byc cos moznego bo jeszcze nikogo nie kochałam az rok . Tylko jest problem .. Oprócz mnie on pisze ciągle 2 dziewczynami .. Jedna to jego była którą jeszcze w lutym kochał ale nie jest z nią juz jakies 2 lata bo ona go nie chce a teraz Mateusz sie z niej nabija i mowi ze ją tylko lubi .. Martyne podobno tez tylko lubi . Do mnie zawsze pisał czułe słówka, ze jestem kochana itp. codziennie ze sobą piszemy, nieraz duzo czasu u mnie przebywa.. czesta sie widujemy, nawet 3 razy się kochalismy .. Kocham go bardzo. W któryś dzień nie wytrzymałam z zazdrosci o te dziewczyny i napisałam mu zeby mi powoedzial o co mu chodzi i czy je kocha, co do mnie czuje itp. i on wie ze ja go kocham po uszy .. Dzis po 4 dniach się odezwalismy się do siebie .. i usłyszałam najgorsza rzecz jaka mogłam usłyszeć ;// .. zapytał czy zostaniemy przyjaciółmi .. :( .. Przepraszał mnie za wszystko .. napisał mi ze mnie bardzo bardzo lubi ze jestem jego najlepsza i najukochańszą przyjaciółką i dziewczyny tez lubi .. jak zapytałam czy tylko lubi czy cos wiecej to powiedział ze nie wie .. i ze ze mnie i niego chyba nic nie będzie .. przepraszał mnie ze przez niego tak cierpię .. ze mnie tak bardzo zranił .. a jak go zapytałam dlaczego chciał się kochać skoro do mnie nic nie czuje to powiedział ze mu było przy mnie bardzo dobrze i ze nie chciał sie mną bawić .. Dla niego zrobiłabym poprostu wszystko! Jest najlepszym facetem jakiego spotkałam .. Nie wiem jak ja sobie poradze z myśla ze mnie nie kocha .. pomózcie mi .. jak go rozkochać w sobie ? ja chce z nim byc

Gość matko daiewczyno
jak to jest najlepszy facet jakiego znałaś to z jakimi ty wcześniej sie spotykałaś??? Przeciez to zwykły gnój który wykorzystał twoją słabośc i zwycajnie cie przeleciał. Z tamtymi pewnie tak samo postepuje. Mami cię pięknymi słówkami, udaje wrazliwego misia a ty wto wierzysz. Znasz takie powiedzienie? Na ustach miód a sercu lisie zamiary. Ales ty naiwna. daj sobie z nim spokój, olej go

Gość a ilew masz lat
tak z ciekawości pytam:)

Gość magdalenkaxDD
Wcześniej mialam tylko jednego faceta .. jeszcze gorszego .. przez niecały miesiać .. sama nie wiem czemu z nim byłam .. Mam 17 lat

Gość matko daiewczyno
daj ty sobie z nim spokój i znajdź sobie kogoś zdrowego psychicznie

Gość magdalenkaxDD
Ale kiedy ja go tak strasznie kocham :(

Gość matko dziewczyno
to sobie dalej na to pozwalaj. Przecież on nie ma zamiaru sie w nic angazowac. Co ty nie widzisz tego.

Gość magdalenkaxDD
Moze masz racje .. :( boje się ze ja sobie z tym nie poradzę :(

Gość matko dziewczyno
a czemu miałabyś sobie nie poradzic. Po prostu zacznij go olewac . Jeszcze masz czas. Zacznij wychodzic z koleżankami, umawiac sie na randki a tego debila poslij w cholerę.

Gość magdalenkaxDD
Spróbuję .. Ale to tak strasznie boli jak sie jest odrzuconym ;(

Gość adrianna2635
Ja też probowalam zapomnieć, ale się nie da.... nie mając wyjścia zamówiłam rytuał miłosny na naszą miłość. Nie wierzyłam że zadziała, ale jednak:) facet teraz za mną szaleje

Gość gość
A gdzie kupilas taki rytuał?

Gość gość
jaki rytual ? naciaganie na kase i tyle :(

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl