Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotatka

pierwsza wizyta

Polecane posty

faktycznie nicki mamy podobne :D czekoladki odpadaja jw :P pewnie przezyje, ale co przezyje "przed" to moje :D kiecka bedzie odpowiedniej dlugosci juz wybrana. ide spac, dziekuje Wam i jutro dam znac jak bylo na bank!

jajestem zdania, ze kwiaty malo pasuja. Mysle, ze bardziej pasuje jakies winko - mimo, ze teraz nie moze pic alkoholu - wypije je potem

Fajnie sie czyta o Twoim stresie:D Powiem Ci,ze pewnie za kilka dni na kafe napiszesz,ze masz najwspanialsza "tesciowa" na swiecie:) Badz mila, grzeczna, ale tez nie badz typem lizusa... Troche tez stanowczosc, jak zaproponuje ci kawe to nie mow, oj nie chcialabym robic klopotu, nie moze lepiej nie itd. tylko powiedz- bardzo chetnie bym sie napila kawy, czy cos takiego:) Bedzie dorbze:) nie idziesz tam sama ale z chlopakiem, masz wiec wsparcie:) Powodzenia.

Winko, może nie, bo pomyśli, że z alkoholiczką ma do czynienia ;) Nigdy nie wiadomo jaka to kobieta, jakie ma myślenie ;D Dobranoc i powodzenia. Ja też tak się denerwowałam ;) Ale to było dawno ;)