Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata24444444

opowiem wam moja najbardziej szalona jednonocna przygode

Polecane posty

Gość agata24444444

byłam na wakacjach na dominikanie. sama. chcialam odpoczac od wszystkiego. pewnego wieczoru wybralam sie do klubu. zobaczylam najpiekniejszego chlopaka na swiecie. podszedl. pilismy i tanczylismy. szybko znalezlismy sie w moim pokoju hotelowym. rozebral mnie zaczal calowac, podniecac palcami. wszedl we mnie i wtedy uderzyl mnie z calej sily w twarz. zapytal czy to lubie. potwierdzilam wiec powtorzyl to kilkakrtnie. pieklo jak cholera ale nie pisnelam slowa. kazal mi se obrocic. uderzyl mnie kilkakrotnie w tylek rownie mocno i wszedl we mnie. poruszal szybko i mocno. nastepnie kazal mi wziac do buzi, odrazu to zrobilam. kiedy przestalam ssac obrocil mnie tylem i probowal wejsc w ta druga dziurke. ne udalo mu sie bo bardzo bardzo mnie bolalo, nigdy tego nie robilam. obrocilam si przodem i wtedy dostalam w twarz kolejny raz. polozyl moje nogi na swoich barkach i wchodzil we mnie zginajacmnie w polowie. przestal i powiedzial, ze chce wejsc w moj tylek. wypielam sie wiec i czekalam na ten ogromny bol ktory spotykal mnie przy kazdej probie, ale tym razem odziwo nic nie poczulam oprocz zatapiajacego sie we mnie penisa i plynnych ruchow. poruszal sie coraz szybciej a mnie sie coraz bardziej podobalo. zabral mnie na balkon wychodzacym na ulice na ktorej bylo troche ludzi i kochal analnie przyciskajac do poreczy, skonczyl w mojej pupie po zym usnelismy. rano, kiedy sie obudzilam juz go nie bylo. nie moge zapomniec o tej nocy do dzis

Gość kocham analaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez

Gość travec
jak doczytałem do tego balkon to myślałem że on Ciebie wypierdooolił przez balkon... ;) Ze wam się chce te pierdoły pisać, ehh.

nigdy by sobie nie pozwolila zeby mnie facet uderzyl,rozjebalabym mu leb:O ale jak to przeczytalam: travec jak doczytałem do tego balkon to myślałem że on Ciebie wypierdooolił przez balkon... to myslalam ze pierdolne:D:D:D:D:D:D:D:D:D pilam akurat jogurt i parsknelam smiechem:Dpolowa laptopa od jogurtu

Gość travec
Samanta, A pamiętasz to co napisałem w innym temacie o tym, jak chomik wziął z połykiem? I teraz biedak siedzi i się smuci? :)

bezkitu nie dalabym sie uderzyc a jesli by to zrobil to i dotego w czasie sexu to biedny jego los kiedys pewien typ nachlal sie i powiedzial domnie kurwo :Ojak mu wyjebalam to fikolka zrobil

Gość agata nie masz glist
ludzkich ich jaja znajdują się w odbycie.Może gościa poczęstowałas?????????????

Gość agata nie masz glist
z czego tak rechoczesz??????????????

Gość hehhehhehehheeee
samanta2727 czuje ze jestes ordynarna:P Dawaj Kakało