Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bear little

Mój pies ciągle się załatwia w mieszkaniu.

Polecane posty

Mam pieska, którego kocham ponad wszystko ma 17 lat. Ostatnio cos je się „ przestawiło” przestała wołać i ciągle w mieszkaniu robi. Wychodzę z nią tak często jak tylko mogę, ale i tak gdzieś narobi. Musiałam pozwijać wszystkie dywany bo ile można myc, w końcu mi prześmierdły. A w mieszkaniu Unosi się nieprzyjemny zapach stęchlizny. Mało tego ona załatwia się na „bezczela” siedzę sobie w pokoju ona przychodzi załatwia się i idzie :P nawet nie stara się ukryć. Już nie wiem co mam robić, zdaje sobie, ze to ze to pewnie ze starości. Bylam u lekarza to powiedział, ze nie może nic zrobić. Może ktoś z Was miał podobny przypadek i może mi poradzić co mam zrobic i czy można jeszcze ją oduczyć.

Gość to jest już starowinka
:( nie oduczysz, nie wyleczysz, chyba nie długo jej zostało współczuję

Niestety, tak bardzo często jest z psami na starość- już po prostu nie kontroluje zwieraczy. Nic na to nie poradzisz raczej. Bardzo mi przykro i współczuję :(

Współczuję . No cóż. Pozostaje Ci albo znosić to co jest teraz albo psa uśpić.

Gość a ja miałem psa
12 lat który nigdy nie nauczył się sikać w domu, jak chciała siku to się załatwiała w przedpokoju, potem już jej kładlem mały dywanik i to była jej toaleta domowa :) z psami jak z ludźmi nie każdego da sie wychować :)