Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki i dziewice jestescie tutaj

Polecane posty

Gość samotny kwiatuszek
wychowałem się w bardzo katolickiej rodzinie, moja mam chciała żebym poszedł na księdza ale ja nie chciałem a teraz to takie piętno dla mnie bo słyszę w uszach słowa mojej mamy, która ciągle powtarzała, że za rozpustę trafia się w ogień piekielny.

Gość babcia krysia
samotny kwiatuszku, Twoja mama miala racje :o

Nie moja wina, że sobie coś dziwnego zakładają. Ale tak to jest jak się ma ciekawych znajomych i myśli, że wszyscy ludzie na świecie też są ciekawi. Pewnie kwestia naiwności 💤 "nacznie wiecej ciekawych tematow niz ja np" jak na to wpadłeś? bo nie specjalnie rozumiem. To jakieś dziwne założenie 🖐️

Gość no tylko tyle
dziewic i prawiczkow ?

Gość dziewica a taka wyszczekana
Robisz ogólnokafeteryjny spis? nie ksiazke pisze :classic_cool: i uprzedzajac nie chce omijac tego rozdzialu :-P :-D

"no to możesz chodzić do biblioteki i nie czytać ale zagadywać przystojniaków co polecą" przystojniacy lecą, owszem, ale na imprezy "albo gdzie jest półka z ksiązkami o ludzkiej anatomii" A po chooj mi ludzka anatomia... chociaż :classic_cool:

"przystojniacy lecą, owszem, ale na imprezy" przeiceż tych co chodzą do biblioteki a nie nieambitnych nieudaczników dla których wartością w życiu jest tylko alkohol, panienki i podskakiwanie na parkiecie :classic_cool: na pewno sa przecież gdzieś inteligentni przystojniacy a w świetle tego, że kobiety narzekają iż takich brak a szukająich po klubach to biblioteka może byc dobrą alternatywą. Ja tu z sercem na dłoni

A co mi po tym, że są. I tak mnie zaden nie zechce a bnb?nie wiesz ze to w rzeczywistosci przystojniak ktoremu sie nudzi i podaje sie za nieudacznika na babskim forum