Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki i dziewice jestescie tutaj

Polecane posty

Gość dziewico orleanska
A co mi po tym, że są. I tak mnie zaden nie zechce Ty moze najpierw sprobuj a pozniej takie tezy wyglaszaj co ? Bo jak nigdy nie probowalas to jakim cudem to wiedziec mozesz ?

Gość dziewico ....
Mam sobie założyć, tak? Nigdy. nie lepiej na sympatii :-D

Na tarczyce się juz kiedyś badałam. Wyszło mi, że cos jest nie do konca OK, ale nie mam sie czym martwic bo ogólnie miesci się w normie. Moze faktycznie warto te badania powtórzyc. Tym bardziej, ze Czarnobyl tez zrobił swoje. :/

"pewnie to że przestaniesz się bać" Nie bede się bała seksu bo zjem cukierki i bede miała dobry humor? Bycmoze, ale to i tak nie pomoze bo po zjedzeniu cukierków bede się bała nadal. Tylko tym razem tego, ze utyję. Kompleksy do kwadratu i z seksu nici.

Gość a nie za mloda
Na tarczyce się juz kiedyś badałam. Wyszło mi, że cos jest nie do konca OK, ale nie mam sie czym martwic bo ogólnie miesci się w normie. Moze faktycznie warto te badania powtórzyc. Tym bardziej, ze Czarnobyl tez zrobił swoje. :/ Ty na ten czarnobyl jestes ? bo o ile ja liczyc umiem to Ty 85' musisz byc a katastrofa byla rok wczesniej :o albo ktos tu cos sciemnia albo juz nie wiem :o

Gość o jej moj blad
przepraszam Cie dziewico :o