Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ShyGirl

problemy z sexem /

Polecane posty

witam wszystkich :) mam problem... prosiłabym o poważne komentarze a nie jakieś wygłupy. otóż przeszło 2 miechy temu straciłam cnotę. wcześniej wiele razy próbowaliśmy ale dopiero teraz się udało. nie było żadnej krwi, ale bolało. i właśnie o ból tu chodzi. od czasu utraty dziewictwa wiele razy kochałam się z moim facetem. i za każdym razem boli jak za pierwszym razem, za każdym razem mamy problem żeby zacząć. co prawda cały stosunek nie jest bolesny, jedynie pierwsze "pchnięcie". macie może jakieś pomysły co jest nie tak? rozumiem ból przy pierwszym razie... ale ile mam go znosić? czy już zawsze tak będzie? ech... boję się że się zniechęcę i zacznę unikać zbliżeń;/ i od razu dodam że nie jest to wina braku podniecenia... przeciwnie- za każdym razem jestem rozpalona i rozluźniona a mimo to mamy trudności:(

ale odrazu tak na sucho probojecie ? Moze powinien Cie pierwsze troche popiescic ??

Gość dziecinkoooo
"pieprz się" dalej w końcu przejdzie,... :P A poza tym kupcie sobie jakiś żel nawilżający np. durexa, po co się stresować "że będzie boleć"

Udaj się do ginekologa ;) Od niego dowiesz się najlepiej co Ci jest i jak ten problem zwalczyć :) Też straciłam dziewictwo 2 miechy temu :) Krwi nie było i bółu tez wieć byłam w szoku :) Mnie boli tylko troche jak za mocno wejdzie a tak to jest ok :) A takie pytanie poza... Jaką anty stosujecie ?:) Bo my na razie gumki ale jestem na lateks uczulona i w środe ide po tabletki ;)

no w ostatnim zdaniu napisałam że jestem rozpalona i rozluźniona... zawsze jestem podniecona, nie mam z tym problemu. próbowałam wszystkiego: po delikatnych pieszczotach; chwilę przed orgazem; po orgazmie; po lampce wina. nic nie pomogło :(

Gość zgadzam się wypróbujcie
durex pinacolada oraz 2 in 1 do masażu ale również nawilżający :) pinacolada świetnie pachnie. Możesz ją kupić w aptekach SUPER PHARM

ale chodzi mi o to, czy proboje Cie przygotowac.. najpierw jeden palec, potem dwa... o to mi chodzi :)

wydaje mi sie, ze jest zbyt wczesnie na panike ale gdybys byla u ginekologa to mozesz zapytac co jest nie tak. Sa i takie dziewczyny ktore sa po prostu mega ciasne i nic na to sie nie zrobi.

Gość dziecinkoooo
Mnie ogólnie trocheeeee bolało i to mocno. Przez kila miesięcy mieliśmy problem z seksem, ale wreszcie po jakimś czasie jak już się "tam" chyba do końca zagoiłam już przestało dawwnooo boleć. Choć podczas "szybkich numerków" na początku boli lekko, ale to chyba normalne, gdy nie ma gry wstępnej :P

spoko, jeszcze nie wpadam w panikę ;) poczekamy, popróbujemy- może się "rozciągnę' :P

Gość poszukaj takiego
z mniejszym wacusiem:) dam Ci numer jak chcesz....tylko nie wewm czy te 10 cm to bedzie dobry czy jeszcze za duzo;)

nie dziękuję :P jestem maxymalistką i lubię wszystko co duże :P a mój facet w tej kwestii jest spory :P

Gość poszukaj takiego
sorki za moją wypowiedz poprostu musi delikatniej w Ciebie wchodzic. Potem moze sie juz zachowywac jak zwierzak.

Gość Madzik87
HEJ!!!!!! MAM NADZIEJĘ ŻE MI TEŻ POMOŻECIE. MIANOWICIE MAM FACETA KTÓRY NIE DOSYĆ ŻE MA MAŁEGO, TO JESZCZE PODCZAS STOSUNKU JEGO PENIS BARDZO SZYBKO "KLAPNIE", ALBO NIE MOŻE OSIĄGNĄĆ ORGAZMU, A KIEDY JUŻ GO OSIĄGNIE MUSI SIĘ NIEŹLE PRZY TYM NAPOCIĆ, POT LECI Z NIEGO KROPLAMI. MAŁO TEGO JA PÓŹNIEJ CZUJE SIĘ ROZDRAŻNIONA. NIE MAM POJĘCIA CO MAM ZROBIĆ :((. NIE WIEM JAK MAM Z NIM O TYM POROZMAWIAĆ, NIE WIEM... BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!