Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegar

ZDRADA

Polecane posty

Gość jegar

Pamietam historie, kiedy bylam nastolatką.. jedna z ciotek przyjechala do mojej babci z placzem ze maż ja zdradza... a babcia- juz wtedy staruszka odparla niewzruszona: MĘŻCZYZNA NIGDY NIE BEDZIE SZUKAL POZA DOMEM TEGO CO W NIM ZNAJDZIE. Jak to z wami jest drodzy panowie? A wy moje drogie? co robicie zeby waszemu facetowi nie przyszedl do glowy skok w bok?

Gość stalowy pecherz
Ja dostałam taki mały opierdol od teściowej która powiedziała ze naskakuje na mojego mężusia. Powiedziała mi że jak ma chłop zdradzi to zdradzi nie ma huja choćby kobieta złota była to jak chłop ma to we krwi to i tak zrobi swoje . A jak zdradzi to walizki będą pod drzwiami

Gość jegar
to mechanizm? faceci juz tak mają? dziwne, bo sama znam kilku, ktorzy zdradzili, przez cos. przewaznie zaniedbanie ze strony kobiet. nie mowie o jakis "patologicznych siewcach spermy", tylko normalnych, mezach i partnerach, ktorych zony są zaskoczone kiedy zostaną zdradzone..

Gość jegar
odgrzewam troche stary temat, ale jak swiat swiatem, zawsze aktualny.. piszcie i pomóżcie. jesli mozna uchronic zwiazek przed zdrada to jak tego dokonac? a jesli nie da sie przed tym obronic, to po co przysiegac wiernosc?

Gość stalowy pecherz
Tak tak .. Wina żony hehe. Najlepiej to do innej bo żona nie daje hehe. Ja nie wiem ale taki facet to by nie miał czego u mnie szukać chyba ze guza.Po co się wogóle zdradzać nie lepiej się rozejść?

Gość stalowy pecherz
Dbaj o siebie. Zdrady nie unikniesz Jak ma być to będzie to zależy od chłopaka.

Gość jegar
pewnie , ze lepiej sie rozstac. ale to by bylo za proste najwyrazniej.. nie twierdze ze zawsze jest to wina zon, szukam po prostu odpowiedzi dlaczego i jak mozna ( o ile mozna) sie przed tym uchronic..