Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróż z zaświatów

powróże wszystkim chętnym

Polecane posty

Gość wróż z zaświatów

Gość i ja tez chcę..........

Gość beckowa
ja potrzebuje wrozby, ile jeszcze browcow mam wypic wieczorem ? :classic_cool:

Gość wróż z zaświatów
asieńka14306 Twoje życie nie jest zbyt udane, widzę wiele rozczarowań w sferze uczuciowej i zawodowej chociaż to drugie jest trochę nie jasne, może ze względu na twój wiek? W najbliższej przyszłości ktoś na kim bardzo ci zależy albo z kim jesteś bardzo cię rozczaruje, możliwe że będzie to nawet zdrada. Za jakiś czas ktoś będzie próbował namówić cię na jakiś interes, nie powinnaś sie na to godzić bo możesz mieć problemy z prawem.

Gość Maarttaaa
witam ;-). Mam pytanie odnosnie mojego zycia uczuciowego. Czy wejde w najblizszym czasie w jakis zwiazek, jezeli tak to czy bedzie to facet ktorego znam czy dopiero go poznam, dziekuje i pozdrawiam

Gość gosicaaaa
jak sie potoczy moej zycie uczuciowe do konca tego roku? kiedy spotkam tego jedynego? jak sie potoczy sytuacja w mojej pracy? z gory dziekuje

Gość wróż z zaświatów
Bronka bez ogonka Twoje życie uczuciowe jest bardzo emocjonalne, chciała byś wielkiej romantycznej miłości ale wygląda na to że twój styl życia na to nie pozwala, widzę ciągły brak czas, możliwe że zbyt dużo czasu poświęcasz na prace? Twoja aura jest bardzo pozytywna co oznacza że wystarczy trochę więcej czasu poświecić na przyjemności i wszystko samo powinno się ułożyć

Gość luanee
Mam pytania..czy moja sytuacja w szkole sie unormuje? ,czy w koncu spotkam jakiegos fajnego chłopaka?

Gość mala asia
on 06.09.82 ja 20.11.81 czy bedziemy razem ???

Gość wróż z zaświatów
Maarttaaa Widzę że jest blisko ciebie jakaś osoba, brunet. Trudno nazwać to czymś większym na razie jest to coś w rodzaju zainteresowania. Możliwe że jesteś obecnie dla siebie tylko kolegami albo przyjaciółmi (najprawdopodobniej jedno z was nigdy nawet nie pomyślało o drugim jako o potencjalnym partnerze) ale może warto spróbować właśnie teraz bo wygląda na to że wszystko będzie wam sprzyjać. Więc zastanów się czy w twoim otoczeniu jest ktoś taki. Na nowe poważne znajomości w najbliższym czasie raczej nie masz co liczyć

Gość Maarttaaa
dziekuje wrozu. Rzeczywiscie jest brunet w moim otoczeniu, duzo starszy, razem pracujemy. Ale nie potrafie go rozgrysc i nie wiem czy on tez cos do mnie czuje. Wiem, ze nie powinnam zadawac ci drugiego pytania. Ale jak moze na koncu bedziesz mial chwilke czasu to moze powiesz mi co ci wyszlo w kartach...., bardzo bym sie cieszyla. Sam powiedziales, ze calkiem mozliwe, ze jedno z nas nawet nie mysli o tym drugim jako o potencjalnym partnerze. Ciekawi mnie jednak, czy dla niego jest to tylko niezobowiazujaca znajomosc czy moze cos wiecej. Dzekuje ;-)

Gość hihihiihihihiiiiiii
Moze jak sie zalapie- co z moim zyciem uczuciowym, kiedy poznam kogos,z kim zaloze rodzine,a moze to jest ten chlopak,ktorego ostatnio poznalam? I moznaj eszcze o zycie zawodowe- jak sprawy wygladaja?

Gość ala22227
ala 25.02.1982 czy wreszcie spotkam swjego ksciecia??

Gość wróż z zaświatów
ala22227 - musisz wyjsc o pelni ksiezyca na cmentarz i zawyc do ksiezyca. nastepnie ukrasc znicza ktrory bedzie ciebie najblizej. na nastepny dzien poznasz swojego ksiecia

Gość asedyt
paulina 7.03.1989