Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttttttniiii

ciaza-nie tym razem

Polecane posty

Gość smuttttttniiii

staramy sie o dzidzia i juz mialam nadzieje ze sie udalo bo okres mi sie troche spoznial i wogole tak sie jakos dziwnie czulam a t dzis dostalam:(( no i beznadzieja, co prawda staramy sie od niedawna ale ja juz jestem coraz barzdiej zrezygnowana:( Dziewczyny a Wy jak dlugo sie starałyscie??

W ogóle...zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu pigułek...Po prostu się nie zabezpieczalismy i kochalismy do konca...a ze dzidzia tak szybko sie pojawila bylo zaskoczeniem, ale pozytywnym :)

spokojnie nie ma sie co zalamywac, im bardziej sie chce tym mniej wychodzi, musisz wyluzowac, a martwic powinnas sie dopiero jak po roku nic nie wyjdzie.

witam, z mężem straamy sie o dzidziusia od ok 2 lat w miedzy czasie przszłam opreacje(usunicie jajnika ), ale po wszystkim, przszlismy kolejne badania mąż rónież mam owulacje , plemniczki sa zdrowe, mino tego nic lekarz proponował inseminacje ale ja jzu szczerze nie mam sił , w tym miesiącu okres spoznia mi sie poki co o 2 dnia ale same wiece ze jak sie czeka to całą wieczność trwa, zrobiła test pierwszy wyszedł pozytywnie 28dc z lekka widoczna druga kreska, po cyzm powtrórzyłam 29 i 30dc i niegatyw :(nie wiem co dalej nie ma torbiela i tp jest pod kontrola lekarza przez odtanie mieciace scisła w ostatnim mieciacu brałam CLO , powstały 3 piekne pęcherzyki :) ale nic... co o tym wszytkim sadzicie